PRESS & MEDIA

SLUŽBENA BIOGRAFIJA

Poduzetnica, a ujedno i stručnjakinja za osobni razvoj, prvi certificirani PCM trener i coach u Hrvatskoj za životne i poslovne komunikacijske strategije, certificirani NLP Master, integrativni psihoterapeut s holističkim pristupom povezanosti tijela i uma, terapeut i voditelj po Access Bars metodi – Tihana Fulir je sve to, ali prije svega jedna ugodna, topla i opuštena osoba, motivator s profesionalnim pristupom. Tihana je podučila poduzetnike, umjetnike i strastvene ljubitelje svih društvenih slojeva kako sanjati o velikim snovima, poduprijeti to svakodnevnim djelovanjem za postizanje rezultata, te kako naposljetku stvoriti život po svom. Ona vodi hvaljeni program Snaga Svrhe, meditacije koje mijenjaju život i važan program produktivnosti Život po svom. 

ODOBRENE FOTOGRAFIJE

Slobodni ste digitalno koristiti ove fotografije uz naše i fotografovo dopuštenje sve dok uključite autorsko ime fotografa i pošaljete nam poveznicu na info@tihanafulir.com na mjesto gdje se koriste.

FOTOGRAF: Iva Juroš Carruthers
FOTOGRAF: Iva Juroš Carruthers
FOTOGRAF: Iva Juroš Carruthers
FOTOGRAF: Iva Juroš Carruthers

Možda ste me vidjeli

IZ MEDIJA

noon.hr

Sve se mi prije pokretanja vlastitog biznisa, ili dok ga već vodimo, propitkujemo – jesmo li doista sposobne pokrenuti i voditi vlastiti biznis? Jesmo li sposobne dohodovati svaki mjesec dovoljno prihoda za sebe i svoje bližnje? Svemu tomu dodatnu težinu daje i osjećaj odgovornosti prema bližnjima, prema djeci da im osiguramo adekvatan život, ali i da budemo tu za njih kada im je potrebno… I da na cijelom tom putu ne izgubimo sebe.

zeneinovac.com

Razgovarali smo s poduzetnicom Tihanom Fulir – trenericom PCM-a (Process Communication Model) o tome kako je i zašto postala poduzetnica, čime se točno bavi te kako nam PCM može pomoći u poslovanju i prevladavanu muško-ženskih razlika u poslovanju.

zenskirecenziraj.com

Saznaj tko si i što želiš prije nego što ti to svijet kaže.

Nisko samopoštovanje, problemi sa samodisciplinom, uspoređivanje s drugima, nemogućnost izlaska iz toksičnih odnosa, tjeskoba, depresija, želja za promjenom navika – sve su to problemi s kojima se danas susreće sve veći broj ljudi. Svjesni svojih slabosti, nekolicina će potražiti pomoć stručne osobe zarad svoga mentalnoga, emocionalnoga i duhovnoga rasta, a mi vam imamo priliku predstaviti jednu koja vam može biti najbolji prijatelj na tom putu – Tihanu Fulir.

ordinacija.vecernji.hr

Ključ postizanja vaših ciljeva leži u njihovoj podijeli na djelotvorne korake. 

Pa krenimo u te konkretne i djelotvorne korake koje trebate učiniti da biste si osigurali postizanje svojih ciljeva.

KOMPLETAN PRESS

Stres je dobro poznati krivac za stvaranje bolesti u tijelu, no također je i neophodan kada se suočimo s prijetećim situacijama, on aktivira našu reakciju borbe ili bijega kako bi nas zaštitio.

Iako virtualna interakcija na društvenim mrežama nema iste psihološke prednosti kao kontakt licem u lice, još uvijek postoji mnogo njihovih pozitivnih obilježja koja vam mogu pomoći da ostanete povezani i podržite svoju dobrobit.

Naporno raditi na poboljšanju sebe i daljnjoj karijeri apsolutno je neophodno!

Da zatražimo ljude da rade besplatno, velika je vjerojatnost da bi većina odbila.

Kada upoznamo novu osobu, automatski odlučujemo što mislimo o njoj u roku od sedam sekundi. To je nesvjesna reakcija.

Sjećate se kako su nam kao djeci govorili: “Razmisli prije nego nešto kažeš” ili “Ako nemaš ništa pametno za reći, šuti!”

Jeste li se ikada probudili ujutro – ili čak usred noći – i otkrili da je vaše tijelo već u punom, srčanom trku, bori se ili bježi modu?

Ako se borite s problemima samopoštovanja i nesigurnosti, najgora moguća stvar koju možete učiniti je da se usporedite s nekim drugim.

Na pitanje kako živimo svoj život, odgovor većine je da nastoje živjeti sretnim i ispunjenim životom.

Pucate li često na ljude i kasnije požalite … ili se nastavite dinstati nakon što je diskusija prošla?

Stres. Toliko društveno korištena riječ, da je u potpunosti izlizana. Zašto?