Strast prema radu s ljudima samo je početak...

tihana fulir

Od kad znam za sebe, bila sam nevjerojatno znatiželjna. Osobito su me zanimali odgovori o mogućnostima i ljudskom potencijalu. Htjela sam znati što točno čini ljude iskreno sretnima, uspješnima i kreativno ispunjenima? Zašto se neki ljudi toliko bore dok drugi nađu način napredovanja, često unatoč najzahtjevnijim okolnostima?

Također, bila sam strastvena za mnoštvo naizgled nepovezanih stvari: pisanje, sport, psihologija, poduzetništvo, web design, duhovnost, komunikacija, management, motivacija… samo su neke od.

Nakon nekoliko korporativnih poslova, 17+ godina radnog iskustva i puno tjeskobe pokušavajući odabrati samo jednu stvar u životu, shvatila sam da je moja neobična kombinacija interesa i vještina zapravo moja snaga, a ne slabost.

Odustala sam od sigurnosti 09-17, te počela djelovati na više različitih polja i interesa, tražeći nova znanja i iskustva i polako gradila *svestrani i strastveni posao od temelja.

Mislim da se sasvim dobro uklapam u pojam “Multi-Passionate Entrepreneur”, jer jednostavno se nisam i nikad neću uklopiti u konvencionalnu kutiju.

[* Prvi sam PCM Trener u Hrvatskoj, Psihoterapeut, Certificirani sam NLP Practicioner i Master, Life & Business Coach, Medijator, te također posjedujem Certifikat International Business Management Institute Berlin.]

Kroz duboki i dugogodišnji rad na sebi pronašla sam odgovore na pitanja:

Tko sam ja?
Kako mogu postati najbolja verzija sebe?
I kako mogu drugima pomoći da saznaju i naprave isto?

Rad na sebi, cjeloživotni je proces stoga zahtijeva našu punu pozornost i njegu kako bismo bili sigurni da smo na pravom putu. No, bez obzira što radili, apsolutno vjerujem da morate dati cijelog sebe ako želite rasti i napredovati.

To uključuje vaš jedinstveni set alata i darova, vašu osobnost, vaš smisao za humor i najvažnije, vaše srce.

Bilo da radite na sebi, da počinjete ili nastavljate graditi svoju tvrtku ili želite napraviti veliku promjenu u svom osobnom životu, mogu vam pomoći da dosegnete najvišu razinu vašeg kreativnog potencijala i dodirnete najdublju mudrost u sebi.

Nemam sve odgovore, no moja misija je da vam donosim najbolje od onoga što živim i učim i to držim ispravnim i poštenim.

Stoga nemojte očekivati savršen paket (previše sam kreativna za takvo što), no očekujete ideje koje vas izazivaju da se pitate, da razmišljate, očekujte bezvremensku mudrost, poneku glupost (humora radi) i nepokolebljivu predanost koja će vam pomoći da živite svoj najveći, ekspanzivan, izražajan i smislen život.

Ako ste još uvijek sa mnom, hvala. Sretna sam što smo povezani i uzbuđena zbog putovanja koje je ispred nas.

Tihana

Ovo je tvoje vrijeme

Svaki dan prilika je za ostvarenje tvojih snova.

Nadam se da se vidimo.