PRAVILA PRIVATNOSTI

Ažurirano 09. listopada 2019.

Tihana Fulir, (“obrt za usluge vl.Tihana Fulir“, “mi“ ili “naši“) kreirali smo ova pravila privatnosti (ovu “pravila privatnosti“) jer znamo da vas zanima kako se informacijame koje nam dajete koriste i dijele. Ova se pravila privatnosti primjenjuju na naše postupke prikupljanja i korištenja podataka u vezi s: (i) našom web stranicom, uključujući, bez ograničenja, tihanafulir.com (“web stranica”); i (ii) podatke koje nam dajete izvan mreže, uključujući, bez ograničenja, putem telefona i e-pošte.

Opis korisnika i prihvaćanje uvjeta

Ova se pravila privatnosti odnose na posjetitelje web stranice koji gledaju samo javno dostupan sadržaj (“posjetitelji”) i korisnike koji se registriraju kod nas (“registrirani korisnici”) i žele kupiti proizvod ili uslugu putem naše web stranice.

Posjetom naše web stranice posjetitelji se slažu s uvjetima ovih pravila privatnosti i pratećim uvjetima korištenja.   

Registrirajući se kod nas i kupujući proizvod ili uslugu putem naše web stranice, svaki registrirani korisnik pristaje na uvjete ovih pravila privatnosti, pratećih uvjeta korištenja.

Dajući nam podatke izvan mreže, također se slažete s uvjetima ovih pravila privatnosti.

Uvjeti napisani štampanim slovima koji nisu definirani u ovim pravilima privatnosti imaju značenje utvrđeno u našim uvjetima korištenja i uvjetima kupnje.

Informacije koje prikupljamo / ili primamo; Svrha prikupljanja i upotrebe

Tijekom rada na web stranici i / ili u interakciji s vama, prikupit ćemo (i / ili primiti) sljedeće vrste informacija.

1. Kontakt Informacije.

Kada se prijavite za primanje bilo kojeg od naših newslettera, odgovorite na anketu, registrirate se za predavanje, kupite bilo koji proizvod ili uslugu ili se prijavite da postanete naš pridruženi partner, od vas će se možda tražiti da nam date određene podatke o sebi, kao što je vaše ime, adresa, e-mail adresa, informacije o društvenim medijima, telefonski broj, PayPal adresu. Podaci o kontaktima koriste se za pružanje traženih proizvoda ili usluga ili informacija i za kontaktiranje s vama u svrhu izravnog marketinga naših trenutnih i budućih proizvoda i usluga.

Ako posjetite neku od naših stranica preko poveznice partnera i pružite nam kontakt podatke (npr. zatražite informacije, kupite proizvod ili uslugu), možemo podijeliti vaše ime i e-mail adresu s tim pridruženim partnerom kako bismo mu omogućili da zna ste bili upućeni i za slučaj da vam je ponudio bilo kakve bonuse ili nagrade ako slijedite njihovu vezu s preporukom. Mi nemamo kontrolu nad načinom na koji će pridruženi partneri moći koristiti vaše podatke nakon što su ih primili i nismo odgovorni za ispunjavanje bilo kakvih bonusa koje su vam takvi pridruženi partneri mogli ponuditi; ako je primjenjivo i dostupno, molimo provjerite pravila privatnosti i uvjete korištenja kod tih partnera za više informacija o tome kako oni mogu koristiti vaše osobne podatke.

2. Informacije o Narudžbi.

Kada naručite, morate nam pružiti određene podatke o proizvodima i uslugama koje želite kupiti. Takvi se podaci zajedno nazivaju “Informacije o narudžbi”. Podaci o narudžbi koriste se za ispunjavanje vaše narudžbe.

3. Podaci o Naplati.  

Kada želite kupiti proizvod ili uslugu, od vas će se tražiti da navedete određene podatke pored gore navedenih osobnih podataka i podataka o narudžbi. Takvi podaci mogu uključivati ​​broj debitne kartice, broj kreditne kartice, datum isteka, adresu za naplatu, aktivacijske kodove i slične podatke. Takve se informacije skupno nazivaju “Podaci o naplati“. Podatke o naplati prikuplja i obrađuje naš procesor za plaćanje trećih strana koji djeluje kao naš agent. Mi izravno ne dobivamo niti obrađujemo nikakve podatke o naplati.

4. Ostale Informacije.

Pored gore spomenutih podataka, možemo prikupljati dodatne informacije (kolektivno, “Ostale informacije”). Takve ostale informacije mogu obuhvaćati:

a. Od Vas.  Dodatne informacije o vama koje nam dobrovoljno dajete (npr. Putem ankete), kao što su raspon prihoda kućanstva, spol, preferencije proizvoda i usluga i druge informacije koje vas osobno ne identificiraju.

b. Iz Vaše Aktivnosti.  Informacije koje automatski prikupljamo kada upotrebljavate web stranicu, uključujući, bez ograničenja:

  • IP adrese, koje se mogu sastojati od statičke ili dinamičke IP adrese i ponekad će ukazivati na određeno računalo ili uređaj koji se može prepoznati; vrsta i jezik preglednika; reference i izlazne stranice i URL-ovi; Datum i vrijeme; količina vremena provedenog na određenim stranicama; koje odjeljke web stranica posjećujete; i slični podaci; i
  • Informacije o vašem uređaju, uključujući vrstu uređaja; univerzalno jedinstven ID (“UUID“); identifikator oglašavanja (“IDFA”); Mac adresa; operativni sustav i inačica (npr. iOS, Android ili Windows); lokacija prijevoznika i država; informacije o hardveru i procesoru (npr. pohrana, brzina čipa, razlučivost fotoaparata, omogućen NFC); vrsta mreže (WiFi, 3G, 4G, LTE); i slični podaci.   

c. Od Kolačića.  Informacije koje prikupljamo pomoću “cookie” tehnologije. Kolačići su mali paketi podataka koje web mjesto pohranjuje na tvrdi disk vašeg računala ili mobilnog uređaja kako bi vaše računalo “pamtilo” podatke o vašem posjetu. Možemo koristiti i kolačiće sesije (koji ističu nakon zatvaranja web-preglednika) i trajne kolačiće (koji ostaju na vašem računalu dok ih ne izbrišete) kako bi nam pomogli u prikupljanju drugih podataka i poboljšali vaše iskustvo korištenja web stranica. Ako ne želite da na vaš tvrdi disk stavimo kolačić, možda ćete moći isključiti tu značajku na vašem računalu ili mobilnom uređaju. Molimo pogledajte dokumentaciju vašeg internetskog preglednika da biste saznali kako to učiniti i kako izbrisati postojane kolačiće. Međutim, ako odlučite ne prihvaćati kolačiće od nas, web stranice možda neće raditi ispravno

d. Analitika Treće Strane.  Koristimo usluge analitike trećih strana (poput Google Analyticsa) za procjenu vaše upotrebe web stranica, sastavljanje izvještaja o aktivnosti, prikupljanje demografskih podataka, analizu mjernih podataka o izvedbi te prikupljanje i procjenjivanje drugih informacija koje se odnose na web stranice i mobilno i internetsko korištenje. Te treće strane koriste kolačiće i druge tehnologije kako bi nam pomogle u analizi i pružanju podataka. Pristupom i upotrebom web stranica pristajete na obradu podataka o vama od strane tih pružatelja analitičkih podataka na način i u svrhe navedene u ovim pravilima privatnosti. Imajte na umu da ako isključite bilo koju uslugu, možda nećete moći koristiti potpunu funkcionalnost web stranica.

Ispod je popis pružatelja usluga analitike koji koristimo; međutim, takav popis može biti podložan promjenama na temelju načina na koji želimo razumjeti korisničko iskustvo i nastojat ćemo ga marljivo ažurirati. Možete koristiti prateće veze da biste saznali više o takvim pružateljima usluga i, ako su dostupni, kako se odjaviti iz njihove zbirke analitike.

Za Google Analytics, posjetite: https://www.google.com/analytics

Za Vimeo, posjetite: https://vimeo.com/privacy

Za Ontraport, posjetite: https://ontraport.com/

e. Iz Drugih Izvora.  Također možemo prikupljati ili primati informacije od trećih strana, poput Facebook-a i / ili drugih web-mjesta društvenih medija trećih strana.

Informacije prikupljene preko ili putem oglašivača / podsjetnika treće strane

Druge podatke o vama možemo dijeliti s trećim stranama, uključujući, ali bez ograničenja na, pružatelje usluga oglašavanja i ponovnog marketinga ili druge brand partnere, u svrhu personalizacije ili na drugi način razumijevanja načina na koji komunicirate s oglasima ili drugim sadržajem. Te treće strane mogu upotrebljavati kolačiće, oznake piksela (koje se nazivaju i web-svjetionici ili jasni gifovi) ili druge tehnologije za prikupljanje drugih informacija radi postizanja takve svrhe, uključujući prilagođavanje, ciljanje (tj. ponašanja, kontekstualno, retargeting i remarketing), analizirati, izvještavati o i / ili upravljati reklamnim kampanjama ili drugim inicijativama. Na primjer, kada preglednik posjeti web mjesto, oznake piksela omogućuju nama i tim trećim stranama da prepoznaju određene kolačiće pohranjene u pregledniku kako bismo saznali koji oglasi ili drugi sadržaj dovode korisnika na određenu web lokaciju. Nadalje, od tih trećih strana možemo primati druge podatke, uključujući i preko njihovih pružatelja usluga, poput identifikatora oglašavanja, IP adrese i podataka nakon konverzije.

Slijedi popis pružatelja usluga oglašavanja / remarketinga koji koristimo; međutim, takav se popis može podložiti promjenama na temelju kampanja koje vodimo i nastojat ćemo ga redovito ažurirati. Možete koristiti prateće veze da biste saznali više o takvim pružateljima usluga i, ako su dostupni, kako se odjaviti od njihovih ciljanih oglasa ili drugih značajki personalizacije. Imajte na umu da nećete nužno isključiti oglašavanje ili sadržaj općenito; i dalje možete primati generičke oglase ili sadržaj.

Za Facebook, posjetite: http://www.facebook.com/about/privacy

Za Twitter, posjetite: https://twitter.com/en/privacy

Za Google, posjetite: https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=en

Pored toga, možete isključiti oglašavanje na temelju interesa od strane davatelja usluga koji sudjeluju na web stranici http://www.networkadvertising.org i http://www.aboutads.info/choices za detalje o tome.

Informacije prikupljene preko web stranica koje nisu obuhvaćene ovim Pravilima Privatnosti

Možete objavljivati i / ili dijeliti informacije, uključujući, ali bez ograničenja na, komentare pomoću foruma i drugih sličnih značajki dostupnih putem web stranica. NITI JEDNA od informacija koje pružite koristeći ove značajke nije zaštićena ovim Pravilima privatnosti. OVA POLITIKA PRIVATNOSTI NE PRIMJENJUJE SE NA BILO KOJE INFORMACIJE (UKLJUČUJUĆI OSOBNE INFORMACIJE) KOJE PRUŽATE KORIŠTENJEM TIH ZNAČAJKI. SVE TAKVE INFORMACIJE SU JAVNE INFORMACIJE I MOGU SE VIDJETI, PRIKUPITI ILI ISKORISTITI OD STRANE BILO KOJEG KORISNIKA WEB STRANICE. Imajte na umu da ako objavljujete i / ili dijelite informacije na našim web stranicama putem svog Facebook računa, takvi podaci podliježu Facebookovim pravilima o privatnosti.

Informacije prikupljene preko Facebook grupe

Informacije možete objavljivati i / ili dijeliti putem naše Facebook zajednice/grupe. OVA POLITIKA PRIVATNOSTI SE NE PRIMJENJUJE NA BILO KOJE INFORMACIJE (UKLJUČUJUĆI OSOBNE INFORMACIJE) KOJE PRUŽATE KORIŠTENJEM FACEBOOK GRUPE. KORIŠTENJE FACEBOOK GRUPE PODLIJEŽE POLITIKOM PRIVATNOSTI FACEBOOK-a. SVE TAKVE INFORMACIJE SU JAVNE INFORMACIJE I MOGU SE VIDJETI, PRIKUPITI ILI ISKORISTITI OD STRANE BILO KOJEG KORISNIKA FACEBOOK GRUPE.

Skupljana Statistika

U stalnom nastojanju da bolje razumijemo naše posjetitelje, kupce i naše proizvode i usluge, možemo analizirati podatke o narudžbi i ostale informacije u zbirnom obliku kako bismo radili, održavali, upravljali i poboljšavali web stranice i / ili naše proizvode i usluge. Te zbirne informacije ne identificiraju vas osobno. Te zajedničke podatke možemo podijeliti s našim podružnicama, agentima i poslovnim partnerima. Također možemo otkriti zbirne statistike o korisnicima kako bismo opisali naše proizvode i usluge trenutnim i budućim poslovnim partnerima i drugim trećim stranama u druge zakonite svrhe.

Dodatna Uporaba

Informacije, prikupljene u skladu s ovim Pravilima privatnosti, također koristimo za pružanje naših usluga; obrađivanje narudžbi; upravljanja našim nagradama i promotivnim programima; održavanje i poboljšanje naše web stranice i usluga za vas; traženja vaše povratne informacije; i da vas informiramo o našim proizvodima i uslugama i o našim marketinškim partnerima treće strane.     

Dijeljenje s Trećim Stranama

Kao i mnoge tvrtke, s drugim tvrtkama sklapamo ugovor o pružanju određenih usluga vezanih uz posao. Vaše podatke, uključujući osobne podatke u nekim slučajevima, možemo otkriti nekim vrstama tvrtki trećih strana, ali samo u mjeri koja je potrebna da im omoguće pružanje takvih usluga, uključujući, bez ograničenja, tehničku pomoć, izvršavanje naloga, korisničku uslugu, marketinšku pomoć, obradu plaćanja, prikupljanje anketa, promotivnu i marketinšku pomoć i poslovno poslovanje. Ove će druge tvrtke imati pristup vašim podacima, uključujući osobne podatke u nekim slučajevima, samo ako je to neophodno za obavljanje njihovih funkcija i u mjeri u kojoj je to dopušteno zakonom. Također možemo otkriti vaše podatke, uključujući bilo koje osobne podatke, bilo kojoj od naših matičnih tvrtki, podružnica, zajedničkih ulaganja ili drugih tvrtki pod zajedničkom kontrolom s nama kako bismo podržali isporuku naših proizvoda i usluga.

Poslovni Transfer

U slučaju spajanja, raspuštanja ili sličnog korporativnog događaja ili prodaje cjelokupne ili gotovo cijele naše imovine, očekujemo da će se informacije koje smo prikupili i / ili primili, uključujući osobne podatke, prenijeti preživjelom subjektu u pripajanju ili subjektu koji je stekao ugovor. Svi takvi prijenosi podložni su našim obvezama u pogledu privatnosti i povjerljivosti takvih osobnih podataka koje su utvrđene u ovim Pravilima privatnosti.

Otkrivanja Javnim Tijelima

U određenim situacijama od nas se može zatražiti otkrivanje osobnih podataka kao odgovor na zakonite zahtjeve državnih tijela, uključujući ispunjavanje zahtjeva za nacionalnu sigurnost ili provođenje zakona. Također možemo otkriti osobne podatke drugim trećim stranama kada ih tijela vlasti na to obvezuju zakonski ili drugi propisi, uključujući, ali ne ograničavajući se na njih, kao odgovor na sudske naloge i sudske pozive.

Odustajanje od Izravnog Marketinga

Možete u bilo kojem trenutku odustati od korištenja vaših osobnih podataka u svrhe izravnog marketinga slanjem uputa na ovu adresu e-pošte: info@tihanafulir.com. Molimo vas da nam omogućite razumno vrijeme za obradu vašeg zahtjeva.

Pristup i Izmjena Osobnih Podataka i Postavki Komunikacije

Na zahtjev na info@tihanafulir.com, pružit ćemo vam potvrdu da obrađujemo vaše osobne podatke i da ćemo vam podatke dostaviti u razumnom roku. Imate pravo ispravljati, mijenjati ili brisati vaše osobne podatke ako su netočni ili su obrađeni u suprotnosti s ovim Pravilima privatnosti. Možda ćemo zahtijevati plaćanje prekomjerne naknade da bismo podmirili naše troškove u tom pogledu. Dopustite nam razumno vrijeme da odgovorimo na vaše upite i zahtjeve.

Pored toga, možete upravljati primitkom marketinške i netraksacijske komunikacije klikom na vezu “odjavite” koja se nalazi na dnu bilo koje marketinške adrese e-pošte Tihane Fulir. Kupci ne mogu isključiti primanje transakcijskih e-mailova koji se odnose na njihov račun ili njihove narudžbe. Uložit ćemo komercijalno razumne napore da takve zahtjeve pravodobno obradimo. Međutim, trebali biste biti svjesni da nije moguće uvijek u potpunosti ukloniti ili izmijeniti podatke u našim bazama podataka o pretplati.  

Informacije Koje Dijelite na Javnim Forumima

Ubuduće imamo ili možemo imati javne forume kao što su ploče sa oglasima ili web dnevnici, webinari, edukacije, telefonske konferencije ili coaching pozivi, komentari korisnika, chat sobe i slične aktivnosti (kolektivno, “Javni forumi”). Možete javno objavljivati i dijeliti informacije putem takvih javnih foruma. NITI JEDNA od informacija koje pružate putem javnih foruma ili korištenjem ovih značajki nije zaštićena ovim Pravilima privatnosti, uključujući sve osobne podatke. OVA POLITIKA PRIVATNOSTI NE PRIMJENJUJE SE NA BILO KOJE INFORMACIJE (UKLJUČUJUĆI OSOBNE INFORMACIJE) KOJE PRUŽATE KORIŠTENJEM TIH ZNAČAJKI. SVE TAKVE INFORMACIJE SU JAVNE INFORMACIJE I MOGU SE VIDJETI, PRIKUPITI, KORISTITI, IZMJENITI I / ILI RAZOTKRITI ZBOG BILO KOJE NAMJENE OD NAS ILI BILO KOJEG KORISNIKA JAVNOG FORUMA I JAVNOSTI.

Dobro razmislite prije nego što objavite bilo koju informaciju na bilo kojem javnom forumu.

Kako Štitimo Informacije

Poduzimamo komercijalno razumne korake da zaštitimo Informacije od gubitka, zloupotrebe i neovlaštenog pristupa, otkrivanja, izmjena ili uništavanja, uzimajući u obzir rizike koji se odnose na obradu i prirodu takvih podataka te u skladu s važećim zakonima i propisima. Međutim, imajte na umu da nijedan sigurnosni sustav nije neprobojan. Ne možemo jamčiti sigurnost naših baza podataka, niti možemo jamčiti da Podaci koje dajete neće biti presretnuti dok se putem vas i putem nas šalju preko Interneta. Konkretno, e-pošta poslana na ili s web stranice možda nije sigurna, i stoga biste trebali posebno paziti u odlučivanju koje podatke nam šaljete putem e-maila.  

Zadržavanje Osobnih Podataka

Vaše ćemo osobne podatke zadržati u obliku koji vas identificira samo onoliko dugo koliko služi svrhama (ciljevima) za koje su prvobitno prikupljeni kako je navedeno u ovim Pravilima privatnosti, naknadno odobrenim ili dopuštenim prema primjenjivom zakonu.

Djeca

Mi svjesno ne prikupljamo osobne podatke od djece mlađe od 13 godina putem web stranica. Ako ste mlađi od 13 godina, nemojte nam davati nikakve osobne podatke. Potičemo roditelje i zakonske skrbnike da nadgledaju korištenje interneta svoje djece i da pomognu u provođenju naših Pravila privatnosti upućujući svoju djecu da nikada ne daju osobne podatke putem web stranice bez njihovog dopuštenja. Ako imate razloga vjerovati da je dijete mlađe od 13 godina dalo osobne podatke, obratite nam se i mi ćemo nastojati te podatke izbrisati iz naših baza podataka.

Vanjske Web Stranice

Web stranice mogu sadržavati veze na web stranice trećih strana. Mi nemamo kontrolu nad postupcima privatnosti ili nad sadržajem bilo kojeg našeg poslovnog partnera, oglašivača, sponzora ili drugih web stranica na koje pružamo veze. Kao takvi, nismo odgovorni za sadržaj ili politiku privatnosti tih web stranica trećih strana. Trebali biste provjeriti primjenjiva pravila o privatnosti i uvjete upotrebe treće strane prilikom posjeta bilo kojem drugom web mjestu.

Promjene u Ovim Pravilima Privatnosti

Ova Pravila privatnosti stupaju na snagu datumom navedenim na vrhu ovih Pravila privatnosti. Povremeno možemo izmijeniti ova Pravila privatnosti. Pristupom web mjestu i / ili korištenju naših usluga nakon što učinimo bilo kakve izmjene ovih Pravila privatnosti, smatrati će se da ste prihvatili takve promjene. Imajte na umu da, u mjeri u kojoj to dopušta važeći zakon, našu upotrebu informacija uređuje Politika privatnosti koja je na snazi u vrijeme kada prikupljamo podatke. Redovito se vraćajte ovim pravilima o privatnosti.

Kako Nas Kontaktirati

Ako imate pitanja u vezi s ovim Pravilima privatnosti, obratite nam se putem:

Email: info@tihanafulir.com

Newsletter