Kako
radimo

5 stvari koje trebaš znati o nama

1.

Vjerujemo da je SVE moguće

Nije važno što želite stvoriti, doživjeti ili ostvariti. Nepokolebljivo vjerujemo u mogućnosti i izbor. Da uz poniznost, disciplinu, strast, fokus i neumoljivu predanost — možete oživjeti bilo koji san.

2.

Mijenjamo živote

To činimo nudeći edukativne proizvode, online programe i iskustva koja uče ambiciozne, kreativne ljude poput vas kako stvoriti život po svom i iskusiti više radosti, bogatstva i slobode. 

3.

Definitivno nismo za svakoga

Naš rad je isključivo za pojedince željne rasta i uspjeha. Cijenimo slobodu, osobnu odgovornost, humor, zabavu, razigranost, ljubaznost i poštovanje. Alergični smo na kronično prigovaranje, okrivljavanje, maltretiranje, upiranje prstom, pravdoljubivost i dramu.

4.

Cijenimo ljubaznost

Ljubaznost znači biti prijateljski raspoložen, velikodušan i pažljiv prema drugima i sebi. Biti ljubazan često zahtijeva hrabrost i snagu, jer uključuje spremnost da slavimo tuđi uspjeh i posvetimo pažnju nekom drugom.

5.

Vjerujemo u VAS

Sposobni ste, kreativni i mudri. Rođeni ste s jedinstvenim darovima i talentima kojima ste vi i samo vi ovdje da budete doprinos. Znamo da ne biste imali san u srcu ako već nemate ono što je potrebno da ga ostvarite. Čast nam je voditi i podržati vaše putovanje.