Hipnoterapija

Tvoja se priča ovdje mijenja.

Iskusi trajne promjene tako što ćeš doći do temeljnog uzroka na podsvjesnoj razini.

Ovdje si jer ste spremna za promjene.

Ali kao da postoji neka nevidljiva stvar koja te sputava.

Nešto na što je teško pokazati prstom.

Čini se kao da svaka stanica u tvom tijelu žudi za promjenom, ali neki dio tebe duboko u tebi jednostavno ne popušta.

Sve što si pokušala rezultiralo je samo privremenim olakšanjem.

Ti stari obrasci, ti stari osjećaji vraćaju se bez obzira što učinila.

I zato si ti ovdje.

Znaš da postoji nešto dublje i spremna si za ISCJELJENJE.

Kad sam vidjela priliku za hipnoterapiju nisam dvojila jer imam tešku anksioznost i napadaje panike na kojima dugo radim. To mi je bila najbolja odluka. Već nakon prve terapije bila sam 70% bolje. Hvala Tihana što opet osjećam snagu i moć unutar sebe i naravno neopisiv mir ❤️
Sara

Trajne promjene dolaze otpuštanjem temeljnog uzroka

Bilo da te koči nedostatak samopouzdanja, sumnja u sebe, strah, tjeskoba ili trauma iz prošlosti, imaš moć da ponovno napišeš priču.

Naši strahovi i nesigurnosti su stvarni. Pod tim mislim da imaju stvaran i opipljiv utjecaj na naše ponašanje, i naposljetku, na cijeli naš život.

No, kada se rastave, oni su samo sustav negativnih asocijacija koji se ponavljaju u tvojoj podsvijesti. Zajedno možemo prekinuti tu petlju i stvoriti nove neurološke putove koji podržavaju zamah naprijed.

Pomogla sam stotinu stvarnih ljudi poput tebe da se oslobode kandži tjeskobe, suovisnosti, sumnje u sebe, nametljivih sjećanja i nesigurnosti.

I učinili su nevjerojatne stvari; promijenili puteve karijere, uklonili se iz nezdravih odnosa, u potpunosti preuzeli svoje samopouzdanje i moć, postali otvoreni za ljubav, oprostili svoju prošlost, oslobodili se samodestruktivnih obrazaca, povratili kontrolu nad svojim mentalnim i emocionalnim stanjem i još mnogo toga.

Tvoj um je najmoćniji alat na svijetu.

Cijela tvoja stvarnost može se promijeniti kada napraviš promjene u svom podsvjesnom umu.

Volim raznolikost hipnoterapije, a svaka od ovih sesija bila je snažna sama za sebe. Svaki put bih osjetila da se nešto promijenilo, a uobičajeni scenariji koji bi me okidali su nestali.
Jasmina

Što je hipnoterapija i kako mi može pomoći?

Hipnoterapija je tehnika koja nam omogućuje da privremeno utišamo svjesni um kako bismo se izravno povezali s podsvjesnim umom gdje možemo uspostaviti nove ideje i korisne misaone obrasce koji će ti pomoći da postigneš svoje ciljeve.

Kada uđeš u stanje hipnoze, ulaziš u stanje produbljene usredotočenosti ili povećane svijesti gdje možeš početi preoblikovati naučena ponašanja, okidače i negativne asocijacije kako bi dovela do trenutnih i trajnih promjena.

Klizanje u stanje hipnoze sigurno je i jednostavno poput praćenja zvuka mog glasa, to je vrlo opuštajuća i nježna metoda za iscjeljenje i osobni rast.

Hipnoterapija mi je uspjela pomoći u svemu, od ljubavi prema sebi i tjeskobe, do poboljšanja mojih odnosa i poslovanja. Osjećam se kao potpuno druga osoba i ne mogu biti uzbuđenija. Slušam svaku večer i jednostavno se osjećam potpuno fantastično.
Kristina

U čemu ti može pomoći?

Hipnoterapija je nježna tehnika za iscjeljivanje i osobni rast. Može se koristiti za razne izazove i probleme. 

 

 • Generalizirana anksioznost i stres
 • Društvena anksioznost
 • Nametljive misli
 • Trauma
 • Krivnja/Sram
 • Strahovi i fobije
 • Nesanica
 • Samopoštovanje / pouzdanje
 • Samosabotaža
 • Odugovlačenje
 • Ovisnost
 • Strah od neuspjeha
Iskreno, tako je suludo koliko toga imaš pohranjeno duboko u sebi i kako to kontrolira cijeli tvoj život. Toliko sam toga naučila tijekom hipnoterapije i to je otvorilo toliko novih vrata.
Petra

Na korak si do velike promjene

Samo nekoliko tjedana dijeli te od povratka tvoje moći, razbijanja tvojih ograničenja i premašivanja onoga što si ikada mislila da je moguće.

Lopta je u tvom terenu, koji je tvoj potez?

Cijena

HIPNOTERAPIJA - PAKET
108EURA
72 EURA Jednokratna uplata
 • 3 audio hipnoterapije
 • Trajanje svake cca 30 minuta
 • Obuhvaćeno - tjeskoba, strahovi, brige, očekivanja, nedostatak
akcija