Što je Access Bars® i kako djeluje?

Je li moguće živjeti sretan, ispunjen i zdrav život?

Mnogi od nas znaju da svoj život možemo ograničiti ograničenim mislima, osjećajima, emocijama i pogledima. Iz toga proizlazi da također možemo stvoriti veće mogućnosti i obilje u svakom području svog života, po izboru. No, kako točno stići tamo? Mnogi od nas trebaju malu pomoć u oslobađanju ograničavajućih uvjerenja i misaonih obrazaca. Tu nastupa Access Bars®.

Što je Access Bars®?

To je metoda kojom možete olakšati život i koja je pomogla desecima tisuća ljudi da promijene mnoge aspekte svog života, od mršavljenja, pomlađivanja, boljih odnosa, pa sve do savršenog zdravlja. Access Bars® je za svakoga, no ako se borite s depresijom, tjeskobom, problemima sa spavanjem, ADHD-om, virusima ili drugim fizičkim ili emocionalnim problemima, Access Bars® bi vam mogao biti osobito od koristi.

The Bars® ili Barovi, ime je koje se odnosi na 32 točke na glavi u koje pohranjujemo svoje misli, osjećaje, emocije, odluke, stavove i ideje iz života. Stvari koje pohranjujemo u tim točkama naša su ograničenja koja uzrokuju probleme u mnogim područjima života.

Na Access Bars® tretmanu, praktičar nježno dodiruje te točke kako bi očistio elektromagnetski naboj i oslobodio ta ograničenja. Točke odgovaraju različitim područjima života, kao što su novac, kontrola, kreativnost, starenje, radost i komunikacija. Međutim, sve su točke međusobno povezane. Na primjer, vaša komunikacija može blokirati vaše obilje, što bi rezultiralo novčanim problemima. Stoga, uklanjanje ograničenja jednog Bara može imati pozitivne učinke na mnoga područja vašeg života. Svi Barovi su međusobno povezani i nikad ne možemo predvidjeti što će se na kraju pokazati. Drugim riječima, Access Bars® je pristup neograničenim mogućnostima.

Ovaj tretman je pogodan za sve koji u svom životu žele doživjeti i stvoriti više lakoće, radosti, zdravlja i blagostanja. Zamislite kada bi netko mogao pritisnuti gumb i prigušiti glas u vašoj glavi koji vam govori da niste dovoljno dobri, da ne možete ostvariti ono o čemu sanjate ili da ne možete ozdraviti? Sada to možemo učiniti!

Pa, je li vrijeme da odaberete drugačiju stvarnost?

Tretman traje cca 60 minuta za odrasle, a najviše 30 minuta za djecu.
Cijena Access Bars® tretmana je 400,00 kn.
Za djecu do 16 godina starosti cijena tretmana je 200,00 kn.

 

Osjećaj na tretmanu Access Bars® bio jako ugodan, ispunjavajući, relaksirajući, totalno stanje zena... Toliko dobro da bih ga htjela raditi svaki dan!

ranka topić