Psihoterapija Svijesti

Dok ne osvijestite nesvjesno, ono će usmjeravati vaš život i vi ćete to nazivati sudbinom.

Psihoterpija Svijesti je način da promijenite bilo što u svom tijelu, svom emocionalnom svijetu, svom mentalnom svijetu, svom životu, svom poslu, svojim financijama, svojim odnosima… drugim riječima, u gotovo svemu što biste htjeli promijeniti, a još ne funkcionira onako kako biste htjeli.

U Psihoterapiji Svijesti gledamo kako i na koji način možemo promijeniti energiju. Budući da, kao što znamo iz znanosti, sve JE energija! Energija je ta koja stvara blokadu koja vas sprječava da zapravo promijenite ono što ne funkcionira. U nekim slučajevima to može biti bol. U drugim, to može biti energija dugotrajnog gledišta koja vas sprječava da odaberete i stvorite ono što biste uistinu htjeli imati, činiti ili stvarati.

Za sve što ne funkcionira u vašem životu, mora postojati točka gledišta ili zaključak negdje u vašoj stvarnosti koji to stvara. Ponekad je to cijeli način funkcioniranja.

Briljantna stvar kod Psihoterapije Svijesti i njenih alata je da ih možete koristiti u bilo čemu i svemu. Možete ih staviti u bilo koju situaciju da primijenite drugu razinu “svjesne svijesti” na ono što se događa i što radite, kako bi to promijenili. U tom procesu učimo kako se odlijepiti s mjesta na koja se zalijepimo.

Dakle, što znači “da se odlijepimo”? Proces započinjemo postavljanjem pitanja. Pitanje je za vas i vaše tijelo, jer ponekad naše tijelo ima drugačiji način funkcioniranja. Možda se događaju stvari za koje nemamo razumijevanja niti znanja ako se nikada nismo igrali sa stvarima na ovaj određeni način. Dakle, u našem radu koristimo pitanja i razne alate svijesti za promjenu energije u vašem tijelu, umu, životu i svijetu.

Izjava dana mogla bi biti “Postavi pitanje – promijeni svoj život!”

Pa…

  • Što biste voljeli promijeniti?
  • Jeste li voljni igrati na potpuno drugačiji način?

Nadam se da ćemo se uskoro vidjeti.

Jeste li spremni za sljedeću razinu uspjeha i zadovoljstva?
Što ste voljni tražiti?
Što ste voljni imati?
Što ste voljni primiti?
Koje mogućnosti sada možete odabrati?

Napokon sam uz Tihaninu pomoć izašla iz tamnog mjesta koje je na mene ostavila veza s narcisoidnom osobom. Ponovno se volim i mogu voljeti. Hvala do neba.
Martina

Rezerviraj svoj termin

Sesija jedan na jedan, bilo telefonom ili online, često počinje promatranjem onoga što biste željeli stvoriti ili promijeniti u onome što se pojavljuje u vašem životu i tijelu. Što tražite?

Zatim počinjemo promatrati što dobro teče, a što ne teče. Tada počinjemo postavljati pitanja kako bismo otkrili skrivene energije koje stvaraju ono što se pojavljuje. Odatle počinjemo primjenjivati svjesne energetske alate.

Kako počinjemo koristiti alate i procese, cilj je stvoriti više prostora i lakoće za vas kako biste ih imali uvijek dostupne. Svrha je birati i kreirati više!

Česta pitanja

U potpunosti se održava online (telefonski poziv ili video poziv).

Nema pravila. No, za najbolje rezultate, jednom tjedno ili minimalno, dva puta mjesečno.

Cijena pojedinačnog sata (60 minuta) iznosi 99 eura / 745.92 kn.

Ukoliko se odlučite za uplatu cijelog mjeseca (unaprijed), cijena tada iznosi 81 eur / 610.29 kn po satu. 

Plaćanje se vrši jednokratno, direktno na naš poslovni račun, a prije dogovorenog termina i našeg online susreta.

Što kažu klijenti

Ugodna i topla osoba puna razumijevanja za sve. Uz njeno vodstvo dolazi se do odgovora na najdublja osobna pitanja i postiže potreban mir. Pomaže ljudima pomaknuti vlastite granice.

Andrea

Metamorfoza

Rezerviraj svoje mjesto

Unesi svoje podatke i javit ćemo ti se u tren oka!

Ako imaš dodatna pitanja, piši nam na mail.