Ne ignorirajte znakove Univerzuma

Univerzum nam govori. Pokušava privući našu pažnju. Pokušava nas voditi, povezati se s nama i probuditi nas.

Šalje nam puno znakova, no gledamo li? Slušamo li? I znamo li uopće što tražiti?

Koliko ste puta željeli da imate znak u kojem smjeru bi trebali krenuti u životu?

Koliko ste puta tražili odgovor, no niste znali kako ga primiti?

Koliko se često u životu osjećate sami i nepodržani?

Kad ste “podešeni” u komunikaciji s Univerzumom, život postaje mnogo manje zbunjujuć, a vi se počinjete osjećati puno više usklađeni i povezani.

Međutim, budući da živimo u fizičkom svijetu, doživljavamo fizička ograničenja. Ova fizička ograničenja ne omogućuju Univerzumu da vas tapša po ramenu i kaže “Da, mislim da bi se trebao/la baviti tim poslom”, zato moramo obratiti pažnju na suptilnije i kreativnije načine koje koristi Univerzum za slanje poruka.

Ključno je USPORITI, općenito živjeti sporijim tempom, i BITI PRISUTNI da biste se mogli spojiti i prilagoditi bilo kojem znaku koji se pokaže u vašem životu.

Ako ste zapeli, jer u glavi imate stalne brige, previše misli, previše analize, u stalnoj ste žurbi i nedostatku vremena i novca, ako osuđujete i ljutite se, nikad nećete shvatiti kada vam Univerzum pokušava privući pažnju. Morate biti prisutni, otvoreni i spremni primati odgovore.

Univerzum djeluje na tajanstvene načine. Neprekidno radi na tome da vam stavi na raspolaganje alate, resurse, ljude i pouke koji su vam potrebni da biste postali osoba koja trebate postati, pa je zato važno obratiti pažnju na znakove Univerzuma.

Kao što sam već spomenula, Univerzum ne čini ove stvari potpuno očitima ili čak jednostavnima.

Možda ćete trebati proći kroz bankrot kako biste napokon naučili lekcije novca koje su vam potrebne za stvaranje istinskog financijskog obilja.

Možda ćete morati dati otkaz ili biti otpušteni s posla kojeg ne volite, da biste pronašli posao koji volite.

Ili ćete možda morati proći kroz bolni prekid ili razvod prije nego što budete spremni upoznati i zaljubiti se u ljubav svog života.

Povremeno se možete osjećati kao da ste list papira zarobljen na vjetru i letite bez ikakvog smjera.

No, ako počnete obraćati pažnju, shvatit ćete da vam Univerzum cijelo vrijeme šalje signale koji vam pokazuju gdje trebate ići i što trebate učiniti da biste stvorili život svojih snova.

Doživljavanje čuda

Svaki znak koji ikad dobijem smatram čudom, jer je to izravna veza s Izvorom. Znam da kad vidim znak, Izvor upravo komunicira sa mnom, vodi me i znam da sam okružena čistom Ljubavi. Ovo je doista vrlo čudesno i moćno iskustvo.

Stvar je u tome što ta čuda nisu onakva kakva ste zamislili ili kako ih filmovi prikazuju. Ne postoje anđeli koji padaju s neba (barem ne doslovno i fizički), a na nebu nema lica koje bi razgovaralo s vama i dalo vam upute.

Znakovi su manje eterični i nekako su ugrađeni u strukture i rutine svakodnevnog života. Znakovi su suptilni, neizravni i mogu biti vrlo nježni i tihi, mada ponekad i prilično glasni i očiti.

Univerzum nije tu negdje, on je u svemu i svima; svuda oko nas, i zbog toga je isprepleten u “običnim” životnim trenucima.

To znači da možete dobiti znak pod tušem, dok perete suđe, svađate se s partnerom ili ste zaglavljeni u prometu.

Trenutak ne mora biti glamurozan da bi postojao znak, no uočavanje znaka u tim neslavnim trenucima zasigurno će učiniti trenutak glamuroznijim.

Također, svaki znak koji vam dođe ima poruku koja je jedinstvena za vas i za vašu specifičnu situaciju, a vi ga vidite na mjestu i u vrijeme u kojem ste ga trebali vidjeti.

Zbog toga znakovi nisu “jedna veličina odgovara svima” i zato ih morate tumačiti na intuitivnoj razini i iz svjesnije perspektive. Važno je da svoj ego i strahove maknete s puta i pustite da vas vodi vaša intuicija.

Uz sve navedeno, prijeđimo na neke od načina kako Univerzum komunicira s nama!

1. Donosi li vam radost?

Prvi trag na koji bih htjela da se usredotočite je iskustvo radosti. Uvijek kažem svojim klijentima da je radost vrhunski “GPS sustav.”

Kada osjetite istinsku radost, to je znak da ste na pravom putu i da radite ono što biste trebali raditi.

S druge strane, kad ne radite ono što biste trebali raditi, osjećate se nezadovoljno ili duboko nesretni svojim životom.

Ako niste zadovoljni svojim poslom, svojim romantičnim odnosom, mjestom gdje živite ili bilo kojim drugim aspektom svog života, možda vam Univerzum poručuje da je vrijeme da napravite promjenu.

Promjena može biti vanjska poput recimo napuštanja posla ili može biti unutarnja poput promjene u pristupanju poslu.

Kako se krećete kroz život, počnite pridavati veću pažnju vremenu kada doživljavate radost.

To je jezik Univerzuma koji vam govori – OVO je ono što trebaš raditi. I nakon što saznate što je to, možete početi tražiti više mogućnosti za stvaranje toga u svom životu.

2. Fizička bol

Obratite pažnju na bilo koju fizičku bol koju možda proživljavate.

Cijela svrha boli je upozoriti tijelo na činjenicu da nešto nije u redu. Dakle, što prije obratite pažnju, prije možete izliječiti bilo koju fizičku bolest koja vas muči.

Međutim, ponekad, ono što vas muči, nije problem u vašem fizičkom tijelu.

Umjesto toga, to može biti fizička manifestacija stresa, tjeskobe ili neizlječene emocionalne rane.

Dakle, ako ikada osjetite bol u kojoj ne možete doći do pravog uzroka, to je vjerovatno znak da visite na nekim ograničenim uvjerenjima ili nekim mislima koje mislite ili da postoji neka emocija koju ne izražavate ili nešto što radite ili ne radite jednostavno ne djeluje, pa Univerzum koristi fizičku bol kao način da privuče vašu pažnju.

Često su nas od djetinjstva učili da stisnemo zube i ignoriramo bol ili da ju smanjimo ​​tabletama protiv bolova.

No, bol se nikada ne smije zanemariti. 

Nažalost, mnogi ljudi potisnu bol zbog neispunjenog odnosa ili života.

Problem je u tome što otklanjanje boli izgleda poput vađenja baterije iz vašeg detektora dima, jer eto smeta vas buka.

Baš kao i detektor dima, tako vam i fizička bol šalje poruku na koju morate obratiti pažnju.

Bez obzira da li vam ta poruka govori da nešto nije u redu s vašim tijelom ili da nešto nije u redu s vašim životom, važno je poslušati ju i poduzeti neke korake kako biste riješili problem.

3. Nešto vam se “zaglavilo” u glavi

Treći signal na koji vas pozivam da obratite pažnju jest sve što vam zapne u glavi – poput pjesme koja neće prestati svirati.

Na primjer, ako vam se pjesma Rolling Stonesa “I Can’t Get No Satisfaction” zaglavila u glavi, možda vam iz podsvijesti stiže poruka da ste frustrirani nedostatkom zadovoljstva u svom životu i da morate napraviti neke promjene kako bi povećali radost.

Ne mogu vam reći koliko mi se puta pjesmu zaglavila u glavi, samo kako bih shvatila da ta pjesma ima točnu poruku koju sam u tom trenutku trebala čuti.

Ako se otvorite za primanje poruka poput ove, primijetit ćete istu stvar.

4. Slušajte svoj unutarnji glas

Još jedan važan signal na koji vas pozivam da počnete obraćati više pozornosti je vaš vlastiti unutarnji glas ili intuicija.

Kad trebate donijeti odluku i niste sigurni što učiniti, odvojite vrijeme da se preispitate.

Istina je ta da odgovor već imate u sebi, samo toga još uvijek niste svjesni.

Znam, taj mali glas unutar vas ponekad može biti teško čuti.

Jedan od načina da se lakše čuje je – redovito meditiranje.

Kad vam treba vremena da očistite svoj um od beskonačnog majmunskog brbljanja koje ga cijeli dan toliko ometa, lakše ćete čuti unutarnju istinu koja živi duboko u vama.

5. Pitajte Univerzum

Za kraj, zapamtite da jednostavno možete pitati Univerzum ono što vam pokušava reći.

Komunikacija Univerzuma s vama nije jednosmjerna ulica. Ako ste ikada izgubljeni zbog smjera koji biste trebali poduzeti u određenoj okolnosti, odvojite trenutak i zatražite smjernice.

Kako ćete to raditi, ovisi o vama. Možete se moliti za upute bilo kojoj Višoj sili u koju vjerujete, bilo da je nazivate Bogom, Izvorom, Duhom, Univerzumom ili Beskonačnom Inteligencijom.

Ili možete tražite od Univerzuma da vam pošalje jasan znak.

Što se više otvorite “moćima koje postoje” (kako god to odlučite definirati), to će vam biti lakše pronaći odgovore koje tražite.

Odvojite trenutak da zapišete svaki put kad ste u životu osjećali istinsku radost. Što vam govori ta radost i kako možete više nje unijeti u svoj život?

Također, zapišite i sve druge signale za koje mislite da vam Univerzum šalje. Možda se osjećate zaglavljeni u svom poslu ili ste frustrirani otrovnom osobom u svom životu ili ste u lošem odnosu ili imate neku fizičku bol. Pišite. Primjećujte. Osluškujte. Pitajte.

I, koje poruke vama Univerzum šalje?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)