Otpustite prošlost

čišćenje traume i negativnih sustava vjerovanja

Tehnika kombinira EFT sa razumijevanjima epigenetike i kvantne znanosti kako bi stvorila rapidnu promjenu na osobnoj razini. U svijetu je poznata po svojoj sposobnosti da transformira traumatična sjećanja iz prošlosti, stvarajući velike pomake u emocionalnom i tjelesnom zdravlju svih koji ju koriste.

što je matrix reimprinting?

Reprogramiranje Matrice (MR) je modalitet iscjeljivanja koji je izgrađen na temeljima tehnike emocionalne slobode (EFT), ali ide korak dalje dopuštajući pojedincima da stvore nova pozitivna sjećanja i nove osnažujuće sustave vjerovanja u podsvjesnom umu kroz ispisivanje prošlosti i time transformacije budućnosti.

Povezuje ljude s njihovim prošlim traumama i temeljnim uvjerenjima na vrlo siguran način i učinkovito im omogućuje da aktivno transformiraju ta sjećanja u podržavajuća sjećanja do kraja života.

MR je vrlo moćan, oslobađajući i osnažujući proces za svakog pojedinca koji je u životu pretrpio emocionalnu traumu. Također je vrlo učinkovit za bilo koju fizičku bolest koja u svom korijenu ima emocionalni aspekt.

Riječ ‘Matrix’ odnosi se na energetsku mrežu svuda oko nas, s kojom smo svi povezani. Temelji se na principima kvantne fizike koji nam govore da je sve u ovom materijalnom svijetu međusobno povezano na energetskoj razini. Sve je energija, pa tako i mi!

Riječ “Reimprinting” dolazi od psihološkog pojma “utiskivanje” što je kada dijete utisne situaciju ili učenje u svoje pamćenje koje potom stvara uvjerenje. Većina naših temeljnih uvjerenja formirana je u prvih šest godina našeg života. Ali kako napredujemo kroz život, negativna iskustva kroz koja prolazimo često prerastu ova već formirana negativna uvjerenja, dopuštajući im da se kotrljaju i postanu veća i izazovnija negativna uvjerenja.

Zbog toga držimo puno negativne energije oko ovih temeljnih uvjerenja i otkrivamo da nas ta uvjerenja uvijek pokreću. Kao što kaže Joe Dispenza, “Gdje ide fokus, teče energija”. Ovo stalno izazivanje i osjećaj negativnih emocija energetski nas iscrpljuju što se zatim pretvara u probleme s fizičkim zdravljem.

Rad na tim ključnim negativnim uvjerenjima ključan je za sagledavanje svijeta oko nas i našeg mjesta u svijetu vrlo različito od onoga kako ga trenutno vidimo. To često može biti najoslobađajući pomak koji će promijeniti život mnogim klijentima.

Trauma

Kad doživimo traumu (što znači svaki put kad prijeđemo iz borbe ili bijega u reakciju zamrzavanje), dio nas se odvaja kako bi obuzdao nepodnošljive osjećaje da bismo mogli nastaviti i preživjeti.

Čini se da je to prirodni zaštitni mehanizam koji dijelimo sa svim drugim životinjama – pred neposrednom smrću padamo u šok. Odvajamo se od svog tijela. Na taj način traumu nikada ne proživljavamo u potpunosti, ali s druge strane onaj dio nas koji se odvoji nikada ne prestaje proživljavati traumu.

Za nas je to uspomena, ali za naše mlađe to je trenutni događaj.

Trenutak kada promijenite svoju percepciju je trenutak kada ponovno ispisujete kemiju svog tijela.

Transformirajte budućnost

U ČEMU MR MOŽE POMOĆI?

MR neće izbrisati vašu prošlost, ali će dati šansu vašoj budućnost kroz ispisivanje prošlosti. Promijeniti će se priča koja živi u vama, narativ koji pričate sami sebi, stara uvjerenja i programi koji vas sprječavaju da živite svoj najbolji život.

Vrlo je učinkovit u pronalaženju i uklanjanju skrivenih blokada koje se manifestiraju kao samosabotaža, negativne misli, stres, tjeskoba, sumnja u sebe, nedostatak samopouzdanja, strahovi, odgađanje, depresija, ograničavajuća uvjerenja, problem s novcem itd.

Čišćenjem ovih blokada i preusmjeravanjem svog mozga na osnažujuća uvjerenja o sebi, drugima i svijetu, počet ćete privlačiti događaje i ljude koji će odgovarati vašem novom stanju postojanja.

Mogli biste vidjeti da vas više ne privlače toksični odnosi, da konačno možete živjeti radeći nešto što volite, da se osjećate spokojno i imate odnos pun ljubavi prema sebi i da možete živjeti radosniji i ispunjeniji život usklađen sa svrhom vaše Duše.

Riječi klijenata

Moje prvo iskustvo s MR tretmanom, jednom riječju - MOĆNO!

Sama sam iznenađena kakav utjecaj ima. Uz Tihanino vodstvo, sve je vrlo jednostavno, osjećaj sigurnosti i lakoće je cijelo vrijeme prisutan.

Spoznaje i otkrića koja se pojave su definitivno jako iznenađujuća i ostave utisak…

Osjećaj olakšanja i slobode nakon novih saznanja je također opipljiv!

A mirnoća neprocijenjiva! 🙏🏻❤️

Svatko ima svoje putovanje, bitno je imati povjerenje i želju da si pomognemo.

Ja mogu reći samo: Hvala, hoću još! ✨

Ivana

Od naše najveće ljubavi, najdubljeg iscjeljenja i najmoćnijih čuda nikada nismo udaljeni više od jednog uvjerenja.

Što ćeš

BIRATI ZA SEBE?

Naš sustav vjerovanja ili ponašanja naučena od malih nogu iznimno su jaki i oblikuju naše misli i stvarnost.

Stoga, dok u našim energetskim poljima zadržavamo sve stresne i traumatične događaje koje smo doživjeli u prošlosti, posljedično, svaki potencijalni aspekt sadašnjeg događaja koji nas podsjeća (svjesno ili nesvjesno) na tu prošlost, ponovno će aktivirati staru memoriju. Sve misli, osjećaji i emocije te izvorne traume ponovno će se pojaviti preplavljujući naše tijelo i uzrokujući stres, tjeskobu, PTSP itd.

MR donosi nove resurse i pomaže pronaći pozitivno rješenje. Drugim riječima, pomaže u rješavanju negativnog naboja energije oko događaja i stvara nove podržavajuće slike ili “uspomene” koje zamjenjuju stare.