Kozmički i duhovni značaj - 21. prosinac 2020. | - Psihoterapeut

Kozmički i duhovni značaj – 21. prosinac 2020.

U ovom ultra čarobnom datumu ima toliko toga za raspakirati!

Pa, razgovarajmo prvo o tome što je gotovo uvijek istina za 21. prosinca bilo koje godine – to je Solsticij.

Solsticij je vrijeme u kojem je veo između dimenzija tanak. To je također vrijeme u kojem smo otvoreni i povezani s energijama Zemlje. Solsticij je ujedno i početak nove sezone, ovisno o tome gdje na svijetu živite, a nova sezona uvijek donosi tranziciju energije.

Saturnalije su bile poganski festival koji se slavio na prosinački solsticij i trebao je podsjećati na zlatno doba – vrijeme u kojem je na Zemlji vladao mir, a Saturn je bilo naše Sunce.

Prosinački solsticij odabran je za ovaj dan jer znači “povratak na svjetlo”.

21. prosinac 2020. ističe se kao moćan dan, ne samo zbog Solsticija, već i zbog vrlo rijetkog poravnanja koje se odvijalo ove godine poznato pod nazivom Velika Konjunkcija (spajanje/prelazak).

Nadalje, tu je i Total Solar Eclipse (totalna pomrčina sunca) koja se odvija neposredno prije tog datuma, točnije 14. prosinca, što također dodaje energiju.

Solar Eclipse otvara portal za potpuno novi početak, a Velika Konjunkcija nekoliko dana kasnije pojačat će energiju ovog portala. Otvaranje ovog portala omogućit će strujama visokofrekventnih energija da dođu do planeta.

Zemlja također završava transformaciju na ovaj datum koja omogućava rađanje “Nove Zemlje”.

Ništa se oko nas ne mijenja, planet će i dalje izgledati isto, no u “ponudi” će biti nove više frekvencije koje će nam pomoći da dostignemo nove visine i načine života.

Velika Konjunkcija događa se svakih dvadesetak godina i to kada se i Jupiter i Saturn poravnaju na istom stupnju zodijaka. Velika Konjunkcija predstavlja promjenu razdoblja i vremena u kojem mijenjamo način gledanja na svijet. Kako se mijenja naš pogled na svijet, mijenja se i društvo i način na koji odabiremo pristupiti stvarima. Iako se Velika Konjunkcija događa svakih nekoliko desetljeća, usklađivanje 2020. godine otvara vrata još većem ciklusu.

Posljednjih 200 godina Jupiter i Saturn poravnavali su se samo u zemaljskim znakovima, no ove godine, 21. prosinca 2020., Jupiter i Saturn poravnat će se u zračnom znaku Vodenjaka. Velika Konjunkcija koja se prvi put nakon 200 godina dogodila u zračnom znaku predstavlja još veći pomak u našem svjetonazoru i eri u koju ćemo krenuti.

Jupiter i Saturn također će se poravnati na nula stupnjeva Vodenjaka, što je ekstra značajan stupanj zodijaka. Nula predstavlja beskonačni potencijal i drži energiju neograničenih mogućnosti. Velika Konjunkcija koja se događa u Vodenjaku također nas dalje tjera u energiju Doba Vodenjaka.

Velika Konjunkcija ključna je točka na ovom prijelazu u doba Vodenjaka i predodređena je da u naš život unese mnoge teme “Doba Vodenjaka”. Pod ovom Velikom Konjunkcijom mogli bismo vidjeti prelazak u život zajednice. Umjesto da se obraćamo za pomoć velikim vladama ili velikim poduzećima, mogli bismo se obratiti manjim organizacijama i malim poduzećima koje vode zajednice. Mogla bi se postići veća usredotočenost na ideju da svi napredujemo kad kolektiv napreduje, umjesto fokusiranja na pojedince koji se pokušavaju natjecati jedni s drugima kako bi došli do vrha. Velike Konjunkcije koje su se događale u zemaljskim znakovima u posljednjih 200 godina gurnule su naš fokus prema ambicijama, velikoj vladi i velikom poslu. Natjeralo nas je da se usredotočimo na materijalno bogatstvo i imovinu te na stvaranje i izgradnju opipljivih stvari za budućnost.

Velika Konjunkcija koja se sada prebacuje na zračne znakove dati će nam fokus prema kolektivu i pristupu utemeljenom na zajednici. Humanitarni napori bit će važni, a tehnologija će biti favorizirana.

Na još dubljoj razini, Velika Konjunkcija 2020. mogla bi nam omogućiti da vidimo da smo uistinu svi povezani. Početi će nam se otvarati misli za više razine svijesti koje razumiju da između nas nema razdvajanja. Velika Konjunkcija u Vodenjaku može donijeti ideje o životu u zajednici, gdje nas sve doživljavaju kao jednake i gdje je fokus na napredak svih, a ne samo pojedinih.

Iako je sve ovo lijepa energija i može nam pomoći da stvorimo novi svijet, moramo paziti da izgubimo osjećaj za individualnost, vlastite misli i uvjerenja u korist onoga što misle mase i da ne postanemo previše povezani s tehnologijom.

Put kojim smo se odlučili krenuti je put na koji smo se odlučili usredotočiti. Zapamtite.

DUHOVNI ZNAČAJ OVOG DATUMA

Sva kozmička energija ove godine vodi nas do zatvaranja masivnog karmičkog ciklusa za planet.

Kako se portal Totalne pomrčine Sunca otvara i intenzivira pod Velikom Konjunkcijom, svi ćemo moći zakoračiti u “Novu Zemlju”.

Naša Zemlja protjerana je kroz ovaj tunel spirala. Kako se kreće kroz ovaj tunel, pod tolikim je pritiskom da je prisiljena podijeliti se na dva dijela kad napušta tunel. Gotovo poput ćelijske diobe.

Te dvije stanice su iste Zemlje, no predstavljaju dvije nove energetske dinamike s kojima moramo surađivati na ovom planetu, a koje nam ranije nisu bile dostupne.

Jedna od tih “stanica” predstavlja vraćanje dalje u stare karmičke obrasce, gotovo kao da ne napredujemo ili kao da ne idemo naprijed dok ponavljamo isti krug po stoti put. Ako se nastavimo kretati tim putem, na kraju odlazimo dalje od prošlosti koju poznajemo, u dublju tamu.

Druga “stanica” predstavlja pomicanje naprijed na nove načine koji nikada prije nisu viđeni. Krećemo u širenje svojih ljudskih sposobnosti i u mogućnosti stvaranja koje naš um trenutno ne može shvatiti. Ako se nastavimo kretati tim putem, na kraju se protežemo na nove i više razine svijesti.

Izbor koje “stanice” želimo slijediti je naš vlastiti.

U mogućnosti smo iskoristiti više frekvencije nego prije, kao i niže frekvencije nego prije.

Frekvencije s kojima smo upoznati prije nego što se dogodi ovo razdvajanje postat će jednostavnije za održavanje i pristup. To znači da će nam biti lakše raditi sa svim visokofrekventnim energijama s kojima smo se povezali u prošlosti.

Mnogi vidovnjaci i intuitivci govore o ovim porukama o 21. prosincu. Mnogi govore o tome da je ovdje riječ o “vremenskom razdvajanju”, gdje će doći do daljnjeg razdvajanja od 3D života i 5D života.

5D nam se oduvijek nudi, samo će sada biti lakše doći tamo i ostati tamo.

Za one koji žive u 5D-u, nove frekvencije i svjetlosni kodovi također će biti dostupni, i to je ono što je uzbudljivo! Tko zna koje će se nove sposobnosti ili duhovne mudrosti i znanja početi probijati na Zemlju.

Za one koji žive u 3D-u život će nastaviti slijediti istu putanju, no ovisno o tome gdje je njihova frekvencija smještena, možda će moći osjetiti ili ovo rastuće svjetlo ili produbljivanje mraka.

KAKO SE PRIPREMITI ZA 21. PROSINAC 2020.

Kako se približavamo ovom datumu, postat će važno držati vibraciju visoko.

Što je frekvencija planeta veća u vrijeme “razdvajanja”, veći raspon novih frekvencija bit će nam otključan.

Održavajući visoke vibracije, također možemo povećati frekvenciju planeta, pomažući i drugima da teže potonu u bilo koje niže vibracije.

Vibraciju održavamo visokom na sljedeći način: ne da pokušavamo cijelo vrijeme biti pozitivni, već da budemo vjerni sebi.

Naše vibracije najviše pjevuše kad smo vjerni onome što osjećamo i povezani te prihvaćamo ono što jesmo – mane, slabosti i snage.

Ovaj “rascjep” koji se stvara na Zemlji u konačnici nam pomaže da dosegnemo nove razine rasta. Nudit će nam se više svjetla, a s tim više nade, više mira i više prosperiteta.

21. prosinca 2020. savršen je dan za manifestacijski ritual, za meditaciju, za vizualizaciju onoga što želite privući i što želite za svijet.

Dobar je to dan da razjasnite na što se želite usredotočiti, da se povežete s vlastitom duhovnošću i razjasnite svoje heart-focused namjere.

PS Kako bi se što bolje pripremili za nadolazeći datum, pozivam vas da se prijavite za zajedničku meditaciju putem kontakt obrasca. Meditacija će biti putem zooma, potpuno besplatna, u trajanju od 45 minuta.

Raspored: 28.11., 05.12.,12.12.,19.12. i 21.12.2020. od 19 – 19.45

🦋 Podignimo zajedno našu vibraciju i vibraciju naše planete 🦋

Leave a Reply