Energy Healing

Iako se čini da je tijelo materija, ono to nije. U dubljoj stvarnosti, vaše tijelo je polje energije, transformacije i inteligencije. Stoga je prvi korak prema izlječenju – SVIJEST.

Što je Energy Healing?

Energy Healing je nježna, neinvazivna tehnika koja pomaže u vraćanju harmonije, energije i ravnoteže unutar ljudskog energetskog sustava. Promiče ozdravljenje i poboljšava fizičko, mentalno, emocionalno i duhovno zdravlje.

Znamo da ljudsko tijelo stvara elektromagnetsko polje. Mjerenja ovog polja često se koriste u konvencionalnoj medicini za dijagnosticiranje bolesti… Na primjer, obično koristimo elektroencefalograme (EEG) za mjerenje moždane aktivnosti, elektrokardiograme (EKG) za grafički prikaz srčane aktivnosti i magnetsku rezonancu (MRI) kako bismo detaljno pregledali tijelo.

To elektromagnetsko polje ili aura oko tijela također se može otkriti bez instrumenata od strane obučenog energetskog terapeuta. Zapravo, mnoga istraživanja pokazala su da neke osobe zapravo mogu vidjeti izvan normalnog vizualnog spektra i mogu vidjeti ovo polje. Neravnoteža u području aure može na kraju dovesti do fizičke bolesti. Vraćanje ravnoteže u polje pomaže ozdravljenju fizičkog tijela. Energy Healing može se upotrijebiti za dopunu konvencionalne zdravstvene zaštite i u suradnji s drugim pristupima zdravlju i ozdravljenju.

Energy Healing drevna je tehnika koja otvara energetske centre u našem tijelu kako bismo vratili ravnotežu, te potiče sposobnost tijela da liječi samo sebe.

Koja se stanja mogu "liječiti"...

FIZIČKA - MENTALNA - EMOCIONALNA - DUHOVNA

Vaše je tijelo vrhunska “autocesta” energetskih struja. Znalci kroz povijest razumjeli su nevidljivi tok koji teče kroz tijelo i ima dubok utjecaj na njegove sustave. Sada to znanje možemo staviti u upotrebu pomoću Energy Healing tretmana.

Vaš um je doslovno procesor energije. Sitni električni impulsi prenose informacije preko neurona i čine osnovu misli. Adresirajući uvjerenja i mentalne obrasce iz energetske perspektive, možete se osloboditi otpora i živjeti svaki dan s jasnoćom i svrhom. To je bit Energy Healinga.

Vaše emocije nisu slučajne, niti su samo reakcija na vaše okruženje. Također se vode protokom energije kroz vaše tijelo, posebno energetskim centrima poznatim kao čakre. Čišćenje tih staza dovest će do sretnih, produktivnih dana i toplog, otvorenog srca.

Dok koristite snagu Energy Healinga da biste se osjećali snažniji, bistriji i radosniji, nastaviti ćete put u svoje sve dublje duhovno putovanje, otvarajući vrata novom platou razumijevanja prirode kozmosa i nevidljivog svijeta.

 

Rad s Tihanom djeluje poticajno, a istodobno opuštajuće i osnažujuće...
Energy Healing je apsolutno jedinstveno iskustvo...
Moja topla preporuka!!!

smiljana cvitanović kožulj

Metamorfoza

Rezerviraj svoje mjesto

Unesi svoje podatke i javit ćemo ti se u tren oka!

Ako imaš dodatna pitanja, piši nam na mail.