Drevna Mudrost. Moderno Liječenje.

Nije tajna da mnogi od nas vode užurbane, stresne živote brinući o svima osim o sebi. Društveno prihvaćeno “TREBAM” često je teško: kako trebamo izgledati, kako se trebamo osjećati, kako trebamo odgajati djecu, kako bi trebali izgledati naši odnosi … i tako dalje. 

Ti se pritisci akumuliraju u tijelu, oslabljuju vitalnost tijela i dovode do fizičkih simptoma povezanih sa stresom.

Energy Healing jedan je od najbržih, najlakših i najsigurnijih načina da se ponovo povežete sa potrebama svog tijela i učinite pozitivne promjene – fizički, mentalno, emocionalno i duhovno. 

Energetska medicina integrira široku lepezu tehnika iz drevnih tradicija koje su prepoznate prije tisuću godina, poput akupunkture, šamanizma, Reikija, dodira zdravlja i refleksologije. Energetska medicina uistinu nam nudi drevnu mudrost suvremenim pristupom liječenju.

Već primjećujemo usvajanje i snažne rezultate Energetske medicine koji stoje uz uobičajene medicinske pristupe. Norm Shealy, M.D., predsjednik i utemeljitelj Američkog holističkog medicinskog udruženja, izjavio je: “Energetska medicina je budućnost svih medicina.”

Ako ste zainteresirani za poboljšanje vlastite kvalitete života, razmislite o Energy Healingu, koji utječe na funkcije vaših organa i tjelesnih sustava, te vas “informira” o vašem životu i tegobama.

Ljepota Energy Healinga je u tome što vam daje priliku da usporite, povežete se s tijelom i vlastitom sposobnošću da se brinete o sebi i osjećate se zdravo, njegovano i cjelovito.

Klijenti često traže pomoć:

 • Stres
 • Spavanje
 • Anksioznost
 • Glavobolje
 • Alergije
 • Bolovi I upalna stanja
 • Tjelesne bolesti
 • Emocionalne traume
 • Hormoni
 • Tuga
 • Osjećaj zaglavljenosti ili raspršenosti

Prednosti Energy Healinga:

 • Povećana samosvijest
 • Osjećaj prizemljenosti
 • Pojačani imunološki sustav
 • Mentalna jasnoća
 • Emocionalna stabilnost
 • Povećana dobrobit i vitalnost
 • Ublažavanje i nestanak boli
 • Poboljšan san
 • Smanjen stres, smanjena anksioznost
 • Oslobođanje napetosti
 • Poboljšana koordinacija i pamćenje

Kako djeluje Energy Healing

“Energy Healing iscjeljujuća je terapija koja uključuje usmjeravanje iscjeliteljske energije kroz ruke healera u klijentovo tijelo radi vraćanja normalne energetske ravnoteže, a samim tim i zdravlja. Energy Healing koristi se za liječenje širokog spektra bolesti i zdravstvenih problema, a često se koristi u kombinaciji s drugim alternativnim i konvencionalnim medicinskim tretmanima.”
– Nacionalni centar za komplementarno i integrativno zdravlje (NCCIH)

1. TIJELO IMA ENERGETSKE SUSTAVE

Energija je životna snaga koja nas održava na životu. Albert Einstein je to dokazao svojom čuvenom formulom, E = mc2, pokazujući da je sve energija. Naša su tijela sastavljena od molekula koje su u stalnom pokretu (poznatih kao Qi ili Chi), a ta energija bila je u središtu mnogih drevnih zdravstvenih praksi poput akupunkture, akupresure, Qigonga i joge.

Dva važna načela energetske medicine su (1) Energija se mora kretati i (2) Energija se kreće u obrascima.

Tijelo ima zamršene energetske sustave koji omogućuju optimalno kretanje, a oni su duboko povezani s našim fizičkim, mentalnim, emocionalnim i duhovnim zdravljem.

2. ENERGETSKI SUSTAVI MOGU BITI “IZVAN BALANSA”

Na tjelesnu energiju neprestano utječu vanjske sile: stres, trauma, bolest i toksini. Dobra vijest je da se naši energetski obrasci prilagođavaju našem okruženju i rade na podršci našim potrebama i dobrobiti. Međutim, naši energetski sustavi pate kada su neprestano izloženi prijetnjama, poput stresa.

Kad se energetski putovi blokiraju, protok energije formira nove navike koje utječu na naše fizičko, mentalno, emocionalno i duhovno zdravlje. Da bi prevladalo bolest i održalo zdravlje, tijelu je potrebna energija za kretanje po određenim obrascima. Moguće je ispraviti protok energije pomoću “ponovnog oblikovanja” Energy Healinga.

Ponovno oblikovanje i obnavljanje ravnoteže pruža nam sposobnost rješavanja bolesti, vraćanje zdravlja i vibracije i daje podršku cijelom našem biću.

3. ENERGY HEALING VRAĆA BALANS

Naše su energije inteligentne. Podržavaju nas u prilagođavanju različitim situacijama, no također trebaju NAS da ih vratimo u njihovo normalno stanje nakon što nam određene prilagodbe više nisu potrebne. Kako se razvijamo, potrebno nam je redovito čistiti se i rebalansirati eneretski, kako bi se naša tijela nastavila liječiti.

Postoje razne tradicije koje pomažu u vraćanju ravnoteže u naše energetske sustave, poput tradicionalne kineske medicine, masaže, akupresure, čakri, Qi Gonga ili joge. Međutim, većina tradicija radi sa samo jednim sustavom. Energy Healing poseban je po tome što koristi drevne energetske sustave, zamotane u jedan vrlo učinkovit modalitet.

4. VRAĆANJE BALANSA DOSTUPNO JE SVIMA BILO KADA I BILO GDJE

Energy Healing daje svima priliku i alat za liječenje bolesti i zdravstvenih problema. Nakon svakog tretmana, klijenti dobivaju prilagođenu rutinu njege kod kuće koja traje 10 minuta dnevno.

To omogućuje klijentima da iskoriste svoju sposobnost liječenja i pozitivnih promjena i izvan dogovorenih tretmana.

Vraćanje ravnoteže je jednostavnije nego što možda mislite – samo treba namjera i odluka da krenete na tretman i da energija ponovno nauči svoje prirodno stanje protoka. Mnogi klijenti javljaju da se osjećaju bolje nakon već prvog tretmana.

Uvjerite se i vi! Rezervirajte svoj termin!

SAZNAJ VIŠE – LINK – https://bit.ly/2WP4z4K

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)