usluge
činjenica

Mogućnosti se ne događaju, vi ih stvarate.

Coaching

Svoju terapijsku praksu proširila sam i na coaching pojedinaca koji žele razviti praktične resurse za bolje samoupravljanje i vodstvo. Certificirani sam Life & Business Coach (Akreditacija Međunarodne Coaching Federacije (ICF)) i Certificirani NLP Master (Neurolingvističko Programiranje).

Coaching je proces usmjeren na akciju i na budućnost, nudi podršku ciljevima koje želite postići ili promjenama koje želite napraviti. Proces djeluje na prepoznavanju dubine i širine vašeg razmišljanja, odražavanju istog na vaše navike i shodno tome, pojačavanju vaše percepcije događaja, situacija i ljudi.

Moja terapijska pozadina nudi jedinstven psihološki uvid iza intrapersonalnih i međuljudskih izazova i načina rješavanja problema koji se pojavljuju. Razumijem mehanizme koji pokreću ponašanje, uzimajući u obzir povijest osobe i šire kulturne sustave u kojima djeluje. Zbog svog dugogodišnjeg iskustva, duboko razumijem pedagogiju, psihologiju učenja i umjetnost učinkovite komunikacije.

Coaching će vam pomoći da razmislite, planirate, poduzmete akcijske korake i postignete rezultate.
60/90/120-minutna sesija uključivati će odraz, jasnoću i pojašnjenje vaših vrijednosti, ponovno povezivanje s vašom vizijom, kreiranje akcijskih koraka, diskusiju i reviziju prethodnih strategija.

Coaching rad uključuje:

– Prepoznavanje i korištenje osobnih snaga.
– Povećavanje osobne učinkovitosti i performansi.
– Utvrđivanje nedostataka u komunikacijskim vještinama i unaprijeđenje komunikacije.
– Poboljšanje osobnih kvaliteta i vještina.

Surađujem sa svojim coaching klijentima kako bih im pomogla da razumiju i aktiviraju svoje unutarnje resurse. Kroz taj se proces uče zdraviji pogledi i ponašanja, što rezultira energičnim, motiviranim i posvećenim pojedincima.

Coaching se može odvijati bilo kada i bilo gdje – osobno, telefonom ili video pozivom.

Što kažu naši sretni i uspješni klijenti

Tihana ima dar usmjeravanja klijenata prema ciljevima na neočekivane načine. Često smo preblizu stvarima, pa ih zapravo ne vidimo. U procesu čišćenja nereda u kojem nisam mogla od šume vidjeti drvo, doživjela sam bezbroj AHA trenutaka. Ne mogu dočekati sljedeću sesiju.

Nikolina Drvar, Savjetnica

Fleksibilna. Intuitivna. Odgovorna. Brižna. Od našeg prvog treninga, Tihana mi je pomogla pojasniti moja vlastita razmišljanja o mojoj karijeri i utvrditi što trebam učiniti da bih krenula naprijed. Pomogla mi je da vidim 'svjetlost na kraju tunela' razbijanjem koraka koje sam trebala poduzeti i pretvoriti ih u akcije. Toplo bih preporučila Tihanu kao osobnu trenericu. Zapravo, sjajna kombinacija znanja iz poslovnog svijeta, psihologije i dubinske strukture ličnosti, čini Tihanu tako divnom trenericom i čovjekom za rad. Njezino je praćenje klijenata izvanredno, kao i njen nepokolebljiv pozitivan stav.

Ankica Andrašević, Direktorica prodaje

Tihana me ne samo nadahnula, već me naučila vrijednostima koje me nitko nije naučio. Doista joj je stalo do vas i vjeruje u vaše sposobnosti. Tihanina postojanost i energija su zarazni. Potaknula je moj nagon i ambiciju da pronađem pravu karijeru za sebe!

Marta Kuht, Konzultantica

Tihana, jako sam zahvalna na tvom pronicljivom coachingu. Bila si vrlo pažljiva i ljubazna prema onome što sam trebala promijeniti / učiniti kako bih napredovala u poslu i životu. Moje vrijeme s tobom je najbolje uloženo vrijeme. Najbolja si!

Sanja Eršek, Poduzetnica

Htio bih preporučiti Tihanu kao poslovnu trenericu. Pouzdana je, iskrena i puna znanja. Vrlo je organizirana, usmjerena na klijente i na način kako im najbolje pomoći. Tihana me impresionirala svojom sposobnošću i predanošću, pozitivnim stavom i iskrenošću.

Marko Perić, Manager