Mentorski program

Mogućnosti se ne događaju, ti ih stvaraš.

Svoju terapijsku praksu proširila sam i na mentoring pojedinaca koji žele razviti praktične resurse za bolje samoupravljanje i vodstvo. Certificirani sam Life & Business Coach (Akreditacija Međunarodne Coaching Federacije (ICF)) i Certificirani NLP Master (Neurolingvističko Programiranje).

Coaching/Mentoring je proces usmjeren na akciju i na budućnost, nudi podršku ciljevima koje želiš postići ili promjenama koje želiš napraviti. Proces djeluje na prepoznavanju dubine i širine tvog razmišljanja, odražavanju istog na tvoje navike i shodno tome, pojačavanju tvoje percepcije događaja, situacija i ljudi.

Moja terapijska pozadina nudi jedinstven psihološki uvid iza intrapersonalnih i međuljudskih izazova i načina rješavanja problema koji se pojavljuju. Razumijem mehanizme koji pokreću ponašanje, uzimajući u obzir povijest osobe i šire kulturne sustave u kojima djeluje.

Kao mentor/coach, moj je posao izazvati te da odrediš što želiš za svoju budućnost i – što je najvažnije – zašto. A zatim ti pomažem shvatiti KAKO usvojiti najkorisniji način razmišljanja za postizanje svojih ciljeva, zajedno s pravim strategijama i rutinama kako bi do njih došli što je brže moguće.

U samo nekoliko tjedana Mentorskog osjećala sam se PUNO samopouzdanije dok sam se kretala kroz svijet akcije i reakcije. Tihana je stvarno izvrstan mentor.
Mirela Jurić
Web Dizajner

Mentorski stil

Imam pragmatičan pristup podučavanju – onaj koji ne uključuje melem za uši, jednoroge ili čarobni štapić.

Umjesto toga, koristim strategije i alate koji će biti najučinkovitiji u tvojoj situaciji. Sve se to temelji na vodećim istraživanjima u mentorstvu/coachingu, psihoterapiji/psihologiji, upravljanju vremenom, razvoju vodstva i malo na zdravom razumu.

Atmosfera otvorenosti, topline i potpunog neosuđivanja je ono što možeš očekivati od mene. Ono što tražim od tebe je znatiželjna i razigrana predanost tvom procesu rasta.

Što možeš očekivati?

Kao tvoj mentor/coach, pomoći ću ti da osmisliš uzbudljiviju i značajniju budućnost.

Naš zajednički rad uključivat će razumijevanje toga tko si, gdje si, što želiš i – što je najvažnije – zašto to želiš. Zatim ću te zadržati na tom iskrenom, moralnom i zdravom putu kada je u pitanju provedba te vizije.

Razmišljaj o meni kao o uslužnom strancu na kojeg naletiš kad se osjećaš malo izgubljeno. Ne onaj koji će te džeparati u mračnoj uličici, već vesela duša s izvrsnim orijentacijskim vještinama koja usput također poznaje sjajnu slastičarnicu.

Zajedno ćemo istražiti sva egzistencijalna i praktična pitanja na otvoren i neosuđujući način. 

Dio tog procesa zahtijevat će oslobađanje od tuđih očekivanja – obitelji, prijatelja, društva, itd. To također može uključivati ​​učenje da više vjeruješ sebi tako što ćeš slijediti svoje obveze i spriječiti odgađanja.

Sada i prije 6 mjeseci osjećam da sam napredovao u svim poljima. Gledajući unatrag, napravio sam ogroman korak, skroz iznad vlastitih očekivanja.
Tomislav Prugovečki

Kako izgleda proces?

Rad sa mnom uvijek je personaliziran. Ne prisiljavam ljude na generički program i pristup.

Mnogo se magije događa između sesija, zbog čega nudim dosta domaćih zadaća, vježbi i samoprocjene.

Četiri su glavna elementa u mom radu. Često ću klijente provesti kroz sva četiri elementa kronološki, no također možeš slobodno birati.

1) Identitet i buduće ja
Puno talenta se gubi ne zbog nedostatka truda, već zbog nedostatka smjera.

Možda osjećaš da je život u redu, no nešto nedostaje – možda osjećaj sigurnosti, smisla, pripadnosti ili zabave. Ili možda prelaziš u drugu fazu svog života – dobrovoljno ili prisiljeno vanjskim događajima – i nisi sasvim sigurna što bi s tim učinila.

Kroz proces koji nazivam pronalaženjem puta, pomažem klijentima da stvore jači osjećaj tko su, uz jasniji osjećaj tko bi željeli postati u sljedećoj fazi.

2) Postavljanje ciljeva
Moj posao je pomoći ti identificirati neke od ciljeva ili ishoda koje želiš vidjeti tijekom sljedeće jedne do dvije godine.

Zatim ćemo te ciljeve raščlaniti na manje, upravljive prekretnice dok te vodim prema odabiru pravih prioriteta za tebe.

Uvijek se pobrinem da se posvetiš određenim radnjama nakon svake sesije. Uostalom, djela, a ne riječi jamčiti će ti da ćeš izgraditi zamah i napredovati.

3) Sustavi i procesi
Bez obzira na to koliko je jasna tvoja vizija ili koliko ‘PAMETNI’ tvoji ciljevi bili – bez ispravnog načina razmišljanja, malo ćeš napredovati.

Usvajanje pravih navika, rituala i okoline stoga je od vitalnog značaja kada je u pitanju uspjeh.

Pomoći ću ti uvesti nova ponašanja kako bi povećali tvoju produktivnost i oduprli se iskušenjima koja te trenutno drže zaglavljenima.

4) Odgovornost
Ako tražiš ‘čvrstu ruku’ da te vuče i tjera na akciju, vjerojatno nisam za tebe.

Kad je riječ o odgovornosti, radije se prema svojim klijentima ponašam kao prema odraslim osobama – pametnim pojedincima koji su dovoljno samomotivirani da krenu u mentorski program i rade ono što je potrebno.

Pearsonov zakon kaže da kada se izvedba mjeri, izvedba se poboljšava. Zato sam poklonik postavljanja sustava koji ti omogućuju praćenje napretka, dok ciljaš na sva područja poboljšanja.

Cijena mentorskog programa

970 EURA (7308 HRK)

Sadržaj:

  1. 8 individualnih sastanaka putem Zoom-a (1 x tjedno po 60 minuta)
  2. 480 minuta posvećenih samo tebi
  3. 60 dana podrške
  4. Domaće zadaće, vježbe, samoprocjena
  5. Povećavanje osobne učinkovitosti i performansi
  6. Utvrđivanje nedostataka u komunikacijskim vještinama i unaprijeđenje komunikacije
  7. Poboljšanje osobnih kvaliteta i vještina
  8. Mogućnost plaćanja na 2 rate

Što kažu moji sretni i uspješni klijenti

Tihana ima dar usmjeravanja klijenata prema ciljevima na neočekivane načine. Često smo preblizu stvarima, pa ih zapravo ne vidimo. U procesu čišćenja nereda u kojem nisam mogla od šume vidjeti drvo, doživjela sam bezbroj AHA trenutaka. Ne mogu dočekati sljedeću sesiju.

Nikolina Drvar, Savjetnica

Moja 2 mjeseca mentorskog sa Tihanom za mene su bila 2 mjeseca čuda. Mojih osobnih čuda!! Nije bilo fanfara, nije bilo latica ruža koje padaju s neba, no bila su to sitna, svakodnevna čuda!! Bolje razumijevanje sebe, svojih želja i prioriteta, koraka koje sam poduzimala sa hrabrošću /uz Tihaninu podršku/ i na svoje iznenađenje, sve je baš teklo s lakoćom /ponekad koji izazov koji se mogao savladati/ ... Doživjela sam razna osobna i poslovna ostvarenja, za koje sam uvjerena da je “kriv” rad na sebi i slušanje moje mentorice. Jedan od ciljeva bio je mjesečni prihod od 2.000,00 eura , i u 2 mjeseca mentorskog rezultat je bio 5.000,00 eura mjesečno. I to da se uopće nisam naradila... Za kraj - dozvala sam Tihanu u svoj život /poželi i otpusti/ i ne puštam je više . “Budi kreativna i borbena!”- rekla mi je. A ja nastavljam biti. Hvala

Tihana me ne samo nadahnula, već me naučila vrijednostima koje me nitko nije naučio. Doista joj je stalo do vas i vjeruje u vaše sposobnosti. Tihanina postojanost i energija su zarazni. Potaknula je moj nagon i ambiciju da pronađem pravu karijeru za sebe!

Marta Kuht, Konzultantica

Tihana, jako sam zahvalna na tvom pronicljivom mentoringu. Bila si vrlo pažljiva i ljubazna prema onome što sam trebala promijeniti / učiniti kako bih napredovala u poslu i životu. Moje vrijeme s tobom je najbolje uloženo vrijeme. Najbolja si!

Sanja Eršek, Poduzetnica

Htio bih preporučiti Tihanu kao poslovnu trenericu. Pouzdana je, iskrena i puna znanja. Vrlo je organizirana, usmjerena na klijente i na način kako im najbolje pomoći. Tihana me impresionirala svojom sposobnošću i predanošću, pozitivnim stavom i iskrenošću.

Marko Perić, Manager

Još me zanima...

Unesi svoje podatke i javiti ćemo se za tren oka.

Metamorfoza

Rezerviraj svoje mjesto

Unesi svoje podatke i javit ćemo ti se u tren oka!

Ako imaš dodatna pitanja, piši nam na mail.