Coaching

Svoju terapijsku praksu proširila sam i na coaching pojedinaca koji žele razviti praktične resurse za bolje samoupravljanje i vodstvo. Certificirani sam Life & Business Coach (Akreditacija Međunarodne Coaching Federacije (ICF)) i Certificirani NLP Master (Neurolingvističko Programiranje).

Coaching je proces usmjeren na akciju i na budućnost, nudi podršku ciljevima koje želite postići ili promjenama koje želite napraviti. Proces djeluje na prepoznavanju dubine i širine vašeg razmišljanja, odražavanju istog na vaše navike i shodno tome, pojačavanju vaše percepcije događaja, situacija i ljudi.

Moja terapijska pozadina nudi jedinstven psihološki uvid iza intrapersonalnih i međuljudskih izazova i načina rješavanja problema koji se pojavljuju. Razumijem mehanizme koji pokreću ponašanje, uzimajući u obzir povijest osobe i šire kulturne sustave u kojima djeluje. Zbog svog dugogodišnjeg iskustva, duboko razumijem pedagogiju, psihologiju učenja i umjetnost učinkovite komunikacije.

Coaching će vam pomoći da razmislite, planirate, poduzmete akcijske korake i postignete rezultate.
60/90/120-minutna sesija uključivati će odraz, jasnoću i pojašnjenje vaših vrijednosti, ponovno povezivanje s vašom vizijom, kreiranje akcijskih koraka, diskusiju i reviziju prethodnih strategija.

Coaching rad uključuje:

– Prepoznavanje i korištenje osobnih snaga.
– Povećavanje osobne učinkovitosti i performansi.
– Utvrđivanje nedostataka u komunikacijskim vještinama i unaprijeđenje komunikacije.
– Poboljšanje osobnih kvaliteta i vještina.

Surađujem sa svojim coaching klijentima kako bih im pomogla da shvate i aktiviraju svoje unutarnje resurse. Kroz taj se proces uče zdraviji pogledi i ponašanja, što rezultira energičnim, motiviranim i posvećenim pojedincima.

Coaching se može odvijati bilo kada i bilo gdje – osobno, telefonom ili video pozivom.

 

Tihana ima dar usmjeravanja klijenata prema ciljevima na neočekivane načine. Često smo preblizu stvarima, pa ih zapravo ne vidimo. U procesu čišćenja nereda u kojem nisam mogla od šume vidjeti drvo, doživjela sam bezbroj AHA trenutaka. Ne mogu dočekati sljedeću sesiju.

nikolina drvar