tihana fulir's

B Well-being program

Stvorite poticajno radno okruženje.

Što je B Well-being program?

B Well-being program je program koji stavlja fokus na mentalnu i emocionalnu dobrobit zaposlenika na radnom mjestu, a koji zauzvrat omogućuje veću prodaju, motivaciju i veći učinak.

Bez obzira imate li mali broj zaposlenika, jeste li tvrtka u razvoju ili već imate pravo poduzetničko carstvo, B Well-being program će vas izazvati da brinete na najvišoj razini o onima koji čine vašu organizaciju, i to na način koji ne uključuje samo povećanje plaće, slobodne dane, bonuse i božićnicu. Osmišljen je kako bi vaše zaposlenike, a onda i vas i vaše poslovanje pretvorio u snagu dobra koja potiče veći profit i vašu višu svrhu.

Par riječi zaposlenika

Ne želite propustiti ovu priliku

Kako funkcionira B Well-being program?

Svrha B Well-being program je omogućiti rast i razvoj zaposlenika, a time i vašeg poslovanja.

Cilj je poboljšati kvalitetu i zadovoljstvo poslom, međuljudske odnose, komunikaciju s kolegama, komunikaciju s klijentima, timski rad, produktivnost, suočavanje sa stresom i sve ostalo vezano uz posao.
Put do ostvarenja tih ciljeva je kroz podršku i savjetovanje vezano uz svakodnevne poslovne situacije, razvijanje određenih vještina potrebnih za svakodnevno funkcioniranje, svijest o vlastitim mogućnostima i sl.
Savjetovanje se provodi u individualnim terminima u trajanju do sat vremena (online).
Trajanje jednog ciklusa savjetovanja je od 12 – 24 sesija.  
Problemi i teme koje B Well-being program pokriva su: međuljudski odnosi, asertivna komunikacija, emocije, rješavanje sukoba, vještine vođenja, donošenje odluka, suočavanje sa stresom, organizacija i upravljanje vremenom, jačanje samopoštovanja i vlastite vrijednosti, te sve ostale teme vezane uz ostvarivanje vlastitog potencijala pojedinca.

Što smo naučili kroz dosadašnji rad s klijentima

Ono što smo do sada naučili jest da bi svaki zaposlenik trebao moći ostvariti svoje potencijale, naučiti prepoznati i preoblikovati svakodnevni stres, kao i vlastite psihološke potrebe, raditi produktivno i imati mogućnost pridonijeti rastu tvrtke u kojoj radi na zdrav način.

Načela kojima se vodimo su dobrovoljnost i anonimnost. Svaka osoba treba dobrovoljno sama odlučiti hoće li doći na savjetovanje i koje teme želi obrađivati. Sve o čemu se razgovara tijekom savjetovanja je privatno, ni na koji način se ne snima niti prosljeđuje drugima odnosno vodećoj strukturi. Sve što je rečeno tijekom savjetovanja ostaje između savjetnika i te osobe.

Zaista smo ponosni na kreiranje i implementaciju B Well-being programa u različite tvrtke i veselimo se sve većem interesu osvještene vodeće strukture koja pomaže u razvoju kulture unutar svoje organizacije u tom smjeru.

Ako imate pitanja o našem B Well-being programu, slobodno nam se obratite, uvijek smo spremni za razgovor!

Tko vodi B Well-being program?

B Well-being program vodi Tihana Fulir.

Tihana ima pragmatičan pristup podučavanju – onaj koji ne uključuje melem za uši, jednoroge ili čarobni štapić.

Umjesto toga, koristi strategije i alate koji će biti najučinkovitiji u vašoj situaciji. Sve se to temelji na vodećim istraživanjima u mentorstvu/coachingu, psihoterapiji/psihologiji, upravljanju vremenom, razvoju vodstva i malo na zdravom razumu.

Atmosfera otvorenosti, topline i potpunog neosuđivanja je ono što možete očekivati od Tihane. Ono što tražimo od vas je znatiželjna i razigrana predanost vašem procesu rasta.

Par riječi vodeće strukture

Možda ste me vidjeli

B Well-Being program omogućuje poticanje uma, tijela i osjećaja svrhe kod pojedinaca, timova i organizacija za rezilijentnu radnu snagu i poboljšanu dobrobit na radnom mjestu.

Zakažite Zoom sastanak

Ispunite obrazac u nastavku kako biste rezervirali 30-minutni sastanak bez obaveza.

Odgovorit ću u roku od 24 sata.