ayni

awareness®

INTENZIVAN MASTER TRENING

ENERGETSKE MEDICINE

Naučite napredne tehnike
drevnog iscjeljivanja i postanite
certificirani praktičar

JEDINSTVEN MASTER TRENING KOJI KOMBINIRA
DREVNU MUDROST S TERAPEUTSKOM UMJETNOŠĆU
I TEHNIKAMA LIFE COACHINGA

Želite li pomoći svojim klijentima, prijateljima, obitelji da stvore više sklada, ravnoteže i radosti u svakodnevnom životu?
Želite li pomoći svojim klijentima, prijateljima, obitelji da ozdrave i dostignu svoj potencijal ponovnim povezivanjem sa svojim korijenima i buđenjem svog višeg ja?

Kao certificirani praktičar (Energy Life Coach) naučit ćete uzroke bolesti civilizacije i kako ih holističkim pristupom izliječiti. Postanite stručnjak za energetsko polje i naučite kako nadograditi polje za stvaranje zdravlja. Terapeutska umjetnost i tehnike life coachinga u kombinaciji s drevnom mudrošću i metodama liječenja dat će vam znanje potrebno za iscijeljenje u današnjem svijetu.

Dođe vrijeme u našim životima kada postoji prilika da stvorimo pozitivnu promjenu u sebi, svojoj zajednici, našem svijetu. To vrijeme je SADA.

BUDITE DIO TOGA

ENERGETSKA medicina
mijenja život

Kao Energy Life Coach vodit ćete svoje klijente na put u sebe koristeći kreativnu umjetnost i rituale koji se koriste tisućama godina za stvaranje veće harmonije, zdravlja i blagostanja.
Drevna mudrost se temelji na autohtonim kulturama i plemenima iz cijelog svijeta. Primijenite ovu moćnu drevnu mudrost u vlastitom životu, kao i u radu s klijentima, koristeći kreativne terapeutske umjetničke vježbe, iscjeljivanje zvukom i pokret koji obnavlja vašu vezu s prirodom i vašim višim ja.

NAŠ JEDINSTVEN AYNI AWARENESS® INTENZIVAN MASTER TRENING NUDI VAM:

Sve što vam je potrebno za korištenje drevne mudrosti i terapeutske umjetnosti sa svojim odraslim life coaching klijentima. Međutim tehnike u ovom treningu funkcioniraju za klijente bilo koje dobi i mogu se koristiti za olakšavanje grupnog treninga ili radionica.

Osim toga, NISU POTREBNI NIKAKVI PREDUVJETI!

A alati i tehnike koje se podučavaju na ovom treningu koriste jednostavnost što olakšava primjenu drevne mudrosti i terapeutskog umijeća sa svojim klijentima kako biste odmah stvorili više radosti, mira i harmonije!

ŽELITE SAZNATI VIŠE?

podignite svoju karijeru
na višu razinu

Dovedite svoju karijeru coacha i trenera na novu razinu i steknite vrijedan certifikat. U našem naprednom Ayni Awareness® intenzivnom master treningu nudimo Energy Life Coach certifikat.

Naši moduli obuhvaćaju znanja o tijelu i duhu iz drevnih tradicija, terapije i tehnika life coachinga. Naš Ayni Awareness® intenzivan master trening najdublji je i najsvestraniji dostupan trening. Obogatit će vašu profesionalnu praksu i vaš osobni život.

KOME JE NAMIJENJEN AYNI AWARENESS®  INTENZIVAN MASTER TRENING:

Svima kojima je posao rad s ljudima na poboljšanju života, kao i pojedincima koji žele poboljšati život sebi i svojoj obitelji.

 • Life Coach
 • Mindfulness Coach
 • Meditation Coach
 • Holistic Coach
 • Reiki učitelji
 • Theta healing praktičari
 • Mentori
 • Terapeuti 
 • Psihoterapeuti, psiholozi
 • Energy healing praktičari

Trening traje četiri mjeseca. Dinamika treninga je 16 sati mjesečno (4 dana po 4 sata). Trening počinje u siječnju 2023. godine i završava u travnju 2023. godine. Nakon odslušanog treninga, slijedi certifikacija. Ovom treningu pristupamo ozbiljno i s velikom poniznošću, zbog toga i proces certifikacije zahtijeva pripremu, znanje i predanost. 

što ako hoću znanje
bez certifikata

Ayni Awareness® odvija se kroz dva stupnja:

 1. stupanj traje tri mjeseca i obuhvaća alate i tehnike koji će vam pomoći da živite iz srca, da ste svaki dan sve zahvalniji, da se usklađujete sa svojom svrhom u svom životu i osjećate se blagoslovljeno svojim odnosima.

  Drugim riječima, postajete potpuno integrirani, budni i strastveno angažirani ljudi koji mogu pristupiti dubljim područjima i obavljati stvari, s milošću.

  Čvrsto stojite nogama na zemlji dok vam duh lebdi.

 2. stupanj traje ukupno 6 mjeseci ( prvi stupanj + još dodatna učenja narednih tri mjeseca), nakon kojih dobivate certifikat Energy Life Coach. Naučit ćete kako prepisati priču svog života – dublju priču koju sami sebi pričate o tome tko ste – i kako je istovremeno transformirati na suptilnoj, osobnoj i relacijskoj razini.

  Proširit ćete svoju sposobnost putovanja na potpunije angažiran način kako biste dobili pristup točnim i korisnim smjernicama o svim izazovima s kojima se suočavate u svom životu.

  A zatim te uvide možete uskladiti s praktičnim praksama postavljanja ciljeva i osobnog poboljšanja koje koriste vrhunski životni treneri.

kako izgleda

AYNI AWARENESS® PUTOVANJE

Postoji osam temeljnih modula, koji će obogatiti vašu profesionalnu praksu i vaš osobni život.

 
 • Na ovom treningu dobit ćete više od 20 moćnih korak po korak vježbi, alata i tehnika koje možete koristiti za poboljšanje vaše karijere kao coach, trener, terapeut, iscjeljitelj, vašeg života i života vaše obitelji.
 • Pomoći ćete svojim klijentima, sebi, obitelji i prijateljima da integriraju čitavo sebe – um, tijelo i duh – vraćajući ravnotežu i prisjećajući se svoje pjesme rođenja, koja ih poziva da žive život u potpunosti kao oni pravi, autentični.
 • Naučit ćete terapeutske umjetničke aktivnosti, uključujući vizualnu, meditativnu, svetu i manifestacijsku umjetnost koja proizlazi iz drevne mudrosti starih civilizacija.
 • Naučit ćete kako izraditi drevne alate i prakticirati drevne rituale sa svojim klijentima koji će podržati njihov kontinuirani rast i evoluciju.
 • Naučit ćete kako koristiti iscjeljivanje zvukom, mantre i drevni ples kako biste pomogli svojim klijentima da pomaknu emocionalnu energiju i povećaju svoju frekvenciju.
 • Naučit ćete kako stvoriti sveti prostor za svoje treninge i uredsko okruženje kako biste mogli raditi najbolje što možete i stvoriti okruženje za jasnoću, mir i uspjeh. 
 • Pomoći ćete svojim klijentima da obnove svoju vezu s prirodom kroz razvoj razumijevanja ciklusa prirode, kao i elemenata, sustava čakri, životinjske mudrosti, kamenja i kristala i više.
 • Razvit ćete i razumjeti moć simbolizma za otključavanje potencijala ljudskog uma i koristiti ove alate i rituale koje ste naučili da pomognete sebi i svojim klijentima da se odreknu ograničavajućih uvjerenja i stvore živahan život koji je ispunjen zahvalnošću i svrhom.
 • Ovaj trening uči sve što vam je potrebno za korištenje drevne mudrosti i terapeutske umjetnosti sa svojim klijentima, obitelji, prijateljima kako bi odmah stvorili više radosti, mira i harmonije!

mogućnost učenja
gdje god da se nalazili

Znamo da svi imamo različite stilove života, različite rasporede i različite preferencije u učenju. Zato smo napravili moćan i detaljan live online trening koji vam daje mogućnost da učite s bilo kojeg mjesta. S našim jasnim predavanjem, detaljnim materijalima i Tihaninom podrškom, naš Ayni Awareness® intenzivan master trening nudi vam svu potrebnu podršku.

TREBATE VIŠE INFORMACIJA?
Zakažite besplatne konzultacije s Tihanom u trajanju od 30 minuta. Tihana je uspješno završila energetske edukacije, stoga vam može dati konkretne informacije vezane uz trening, ali i podijeliti svoja osobna iskustva. Također, tu je da vam pomogne ako imate bilo kakvih drugih osobnih pitanja ili nedoumica u vezi s treningom.

PORUKA OSNIVAČICE,
TIHANA FULIR

Istina je da sam oduvijek tražila odgovore, da me život nije mazio i da sam svoje brzoplete i materijalno vođene odluke skupo platila. Moje zdravstveno stanje bilo je blizu kolapsa. Shvatila sam da, ako želim živjeti, moram drugačije pristupiti životu i liječenju pa sam se okrenula alternativi koja me je dovela do drevne mudrosti energetske medicine.

Kroz vlastite borbe i uspješan put do iscjeljenja, shvatila sam da ono što sam naučila u svojoj životnoj priči, moram podijeliti s ostatkom svijeta. Metode koje podučavam u našem programu energetske medicine iste su one koje sam koristila da razvijem novu sebe i da se vratim još snažnija i potpuno cjelovita u život.

S ljubavlju i zahvalnošću,

Tihana

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Evo nekoliko odgovora na vaša najčešća pitanja. Ako imate bilo kakvih drugih pitanja na koja nismo odgovorili, zakažite besplatne konzultacije na kojima ćete riješiti svoje nedoumice i donijeti najbolju odluku za sebe.

Da. Ovaj je trening posebno osmišljen da bude jednako prikladan za osobe s različitim razinama predznanja i iskustva. Ovaj trening je prikladan za vas ako želite prakticirati drevnu energetsku medicinu ili integrirati ove tehnike u svoju coaching, psihološku, zdravstvenu i terapijsku praksu.

Intenzitet ovog treninga dopušta pauze, no bit ćete uronjeni u teme tijekom četiri mjeseca. Trebali biste planirati posvetiti se između 12 i 16 sati tjedno nastavi. Nekoliko tjedana može zahtijevati više vremena za uvježbavanje znanja s kolegama, prijateljima i obitelji.

Nakon završetka treninga i dalje ćete imati pristup platformi sljedeća 2 mjeseca. Nakon toga primati ćete doživotne pozivnice za seminare, događaje i retreat-ove.

Trening uključuje vrlo detaljne demonstracije svih vježbi, a svojem treneru uvijek možete postaviti sva konkretna pitanja ako ih imate.

Da, nakon završenog treninga kreće certifikacija. Certifikat – Energy Life Coach.

Zakažite besplatne konzultacije, kako biste dobili više informacija o treningu.

Želite više informacija?

Zakažite besplatne
konzultacije